Járvány ideje alatt gyermekvállalás?
Sziasztok!
Vannak,akiknél folyamatban van babaprojekt és a járványhelyzet sem riassza meg őket?
Én a férjemmel már 2 éve tervezzük,csak voltak egyéb műtéteim,ami miatt nem lehetett. Nagyon szeretnénk már,de az se biztos,hogy össze jön,mert van IR,PCO,pajzsmirigybetegség.Két vetélésem már volt. Zöld utat kaptunk most azonban februárban,de a kialakult helyzet miatt nem mertünk belevágni.
A munkámból kifolyólag sok emberrel is találkozom(bolt).Van egy eüs végzettségem is,amiben pár évet dolgoztam(nem ápolói),e miatt veszélyhelyzetben behívhatnak bármikor betegek ápolására is. A munkáltatóm azt mondta,hogy nem tagadhatom meg,ha arra kerül sor. Ettől is rettegek,így elkeseredtem,hogy valószínű idén se lesz projekt, én egyre inkább öregszem,az se biztos,hogy össze jön. Egy ideje már ellenünk van minden úgy érzem.
34/N
Tudod 67%-os én még olyat itt nem olvastam hogy ez a járvány egy nagy poén, meg semmi, de a magadfajta roszindulatú károgóktól nap mint nap kapják meg a terhes nők is hogy bokorban fogunk szülni, meg kettyós gyerekek fognak születni.
Tök kivan már azzal, hogy napi szinten zaklatjátok itt a terhes nőket IS (igen nem csak gyereket tervezők vannak itt), majd még nektek áll feljebb.
Én nem hiszem el, nincs nektek saját életetek hogy most ez az új projekt? Itt károgni meg önteni a "jókívánságokat"? Mivan erre élvezel?
Arról meg lehet véleményed hogy más most akar teherbe esni épp csak senkit nem érdekel, ahogy pl egy abortusz kategóriában sem érdekel senkit hogy az életvédők szerint az gyilkosság, és tartsdmár meg.
Mindenki azt csinál amit akar, szóval békén lehetne már minket hagyni.
Én félidős terhes vagyok, tehát jàrvány előtt vágtunk bele. Ha most kéne dolgozni rajt, napolnám.
Jelenleg nincs terhesgondozásom, túl vagyok két problémásabb terhességen és egy vetélésen. Szóval én várnék, de már mindegy 😃
"ha jó, hogy maszkban kell rohangálni és stresszelni"
És aki alapból maszekba jár?
Akkor stresszelnék ha SZTK-ra lennék utalva.
"És aki alapból maszekba jár?
Akkor stresszelnék ha SZTK-ra lennék utalva."
😂😂😂
Nagyon sok maszek sokszor a kórházba hív, mert bizonyos vizsgálatokat nem tud a magánrendelőben elvégezni. Pl: ritkán van ctg magánban (mondjuk az én orvosomnak volt).
Vérvételek is" sztk-ban" zajlanak (többsége).
Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok magán már most lehúzta a redőnyt és nem fogad beteget, csak a már meglévőket viszik végig
17!
A MASZK az nem MASZEK, de ne zavarjon.
Jajj utolsó te egy kicseszett zseni vagy. Nyilván MASZEK szót akartam leírni, ami mindenkinek nyilvánvaló volt rajtad kívül.
Vérvételre synlabba járok, eddig is oda mentem.
Orvosom meg két magánrendelőbe végez rendelést, mindkettő működik teljes létszámmal, sajnálom hogy csalódást kell okoznom, látom ti nagyon arra gyúrtok hogy ne így legyen.
Lelkinyomorékok gyülekezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!