Szerintetek ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 9.pdon. Ovu utan egy nappal voltunk egyutt.
Ket napja iszonyatosan faradt vagyok, este 6 kor mar aludnek, 8kor mar alszom is.
Parom kinyitotta a hutot, kb 6 meterre voltam tole, de hirtelen olyan budoset ereztem( semmi romlott kaja nincs a hűtőben).
Hanyingerem lett tole.
Eddig mindig ereztem hasszurkat, ebben a honapban semmi. Folyasom ovu utan 2 napig feher kremes volt, most semmi, teljesen szaraz.
Tudom h meg korai barmire is tippelni, de hirtelen csak ez jutott eszembe.
Beteg tuti nem vagyok. Es a hutoben sincs romlott etel :)
Koszii
2020. márc. 20. 21:50
1/2 anonim 

válasza:

Ilyenek velem is elő szoktak fordulni, ha közelednek a menzeszhez. Múltkor például az olajos haltól lett hirtelen hányingerem. Párom poénból meg is kérdezte, hogy terhes vagyok-e. Persze nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!