Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, a párom nem...

Mit tegyek, a párom nem szeretne még babát?

Figyelt kérdés
Már 6 éve ismejük egymást. Én nagyon szeretnek kisbabát, de ő még nem. Ő azt mondja kórai még, de szerintem 6 év utan már nem korai.
2007. dec. 12. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nem írod,hogy hány e´vesek vagytok.Gyereket csak akkor szabad vállalni,ha mindketten akarjátok.Jól beszéljétek át,s figyelj oda,mik az érvei a párodnak.Mert lehet,hogy csak fél a nagyobb felelöse´g vállalástól.Mink 10 e´v utánn vállaltuk be.

34hetes kismama.

2007. dec. 12. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Te a nő, vagy a férfi vagy? Erről nem írtál semmit. Lehet, hogy Ő még nem készült fel egy kisbaba fogadására. Sok oka lehet, de nyílván megindokolta neked.

Ha meg úgy érzed esetleg, hogy kifutsz az időből, akkor mérlegelj, hogy mi a fontosabb a baba, vagy a párod? Beszéljetek róla később is.

Szorítok nektek.

2007. dec. 12. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Házasságban, vagy párkapcsolatban élni nem mindegy, de nem ez a sorsdöntő. Azt szokták mondani, hogy egy férfi 30-35 éves kora körül érik meg a gyerekvállallásra, addig ő maga is gyerek. Ha a kapcsolatotok biztos érzelmi talpakon áll, akkor már csak azt kéne kideríteni, miért nem érzi még felkészültnek magát. Lehet, hogy csak a környezetünkben lévő oly sok párkapcsolati kudarc miatt, amit sokszor a gyerekekre fognak, pedig ez nem így van...

Hat év nagy idő, ha végig együtt is éltetek, van már jócskán közös múlt és biztató a jövőtök is. Légy türelmes, lehet, hogy már nem is kell sokáig várnod.

2007. dec. 12. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod a férfi, nem egyedi az esetetek, általában a férfiak félnek a babával járó felelősségtől, az ismeretlentől... A kapcsolatnak és mindkét félnek készen kell állnia a baba fogadására. Én is csak türelmet tudok javasolni, sajnos erőltetni nem lehet, de néha "nőiesen" azért szabad éreztetni... Barátnőméknél is ez volt a helyzet, a lány teherbe esett végül és a fiú a legbüszkébb, legboldogabb apa lett... Sok sikert, drukkolok!
2007. dec. 12. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A párommal 7 éve vagyunk együtt régebben sokat mondta, hogy jó lenne egy baa már. De sok minden volta z időben fősuli munka ház stb. így nem válltuk be. Mikor egy éve összeházasodtunk újra terítékre került a baba téma. Nem mondta konkrétan ki inkább úgy láttam, hogy megijedt egy kicsit ettől a kérdéstől. Én ekkor azt mondtam, hogy bármennyire is szeretnék babát megvárom még ő is szeretné hiszen ehhez két ember kell. Láss csodát két hónap múlva már szólt, hogy igen ő is úgy érzi itt az ideje. Igaz sajna még nem jött össze valószínű, hogy túl görcsösen akartam eddig. Most már inkább csak arra figyelek, hogy szeressük egymást és akkor majd jön a baba ha akar:-)))) Szerintem várd meg még ő is akarja, mert ez a kérdés nem az eltöltt évek száma alpaján aktuális téma.
2007. dec. 12. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ő nem szeretné ne erőltesd neki, ismerek olyan kapcsolatot ahol a srác megijedt a baba születése után a feleősségtől és elhagyta a lányt.

ha még nem érzi, hogy kész van rá ne erőltesd.Mi 7 éve vagyunk együtt és most mondta a párom, hogy jöjjön edddig ő sem akarta.Persze a kor is számít.Mi 25-26 évesek vagyunk rendezett anyagi háttér stb.Ez mind számít, nem tudom nektek ebből a szempontból minden oké e, mert lehet ettől is tarta a párod.

Sok sikert:)

2007. dec. 14. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!