Mit csináljak? Babát várok, sok hónap várakozás után. De közben munkanélküli lettem. Mit fogok így kapni gyesen kivül? Majdnem 3 évet dolgoztam.
11:39 bocsánat, ezt nem tudtam.
igen, akkor: vagy kitart a munkanélküli a szülésig. vagy sürgősen munkát kell találnod, különben a gyed elúszik. ami nem lenne túl jó, főleg, hogy előtte 3 évet dolgoztál.
ja! még valami: ha csak kevés idő hiányzik a szülésig,akkor lehet kérni méltányossági gyed-et. a kérvényt vagy elfogadják, vagy nem. ez lutri.
arról a lehetőségről, hogy előbb szülni, már nem beszélek... de elviekben az is megoldás lenne. csak hát szegény babával elég "szenyóság" lenne
Kérek mindenkit, akit érdekel az a kiskapu, amit az előző oldalon említettek, az írjon privát üzenetet!
Ide nem szeretném leírni!
V.
Szia! Engem 10 hetesen rúgtak ki, passzív táppénzre mentem, majd munkanélkülire, azzal kihúztam szülésig, kaptam tgyást és most gyedet is.
13 hónapos fiúcska anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!