Mi van akkor, ha munkanélküli vagy amikor teherbe esel?
Figyelt kérdés
Úgy értem a munkanélkülit, hogy már a segélyen túl vagy, tehát nem kapsz semmit. Kapsz ellátást vagy a protokoll vizsgálatok is súlyos pénzekbe kerülnek?2011. júl. 28. 21:23
1/8 anonim válasza:
A feleségem fizette maga után a Tb-t. Szülés után gyesre ment akkor már nem kellett fizesse.
2/8 anonim válasza:
Én is munkanélkülin voltam mikor terhes lettem amikor lejárt utána az önkormányzathoz küldtek ott voltam aktív korúak ellátásán ami havi 28500.--at kapsz és ez által fizetve van a tb-d is és így ugyanúgy nem kell fizetned a vizsgálatokért.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segített.
2011. júl. 28. 21:34
4/8 anonim válasza:
Várj csak! Ha nem volt munkád 30 napig az idén, jövőre nem jár a 28500, de a TB talán (remélhetőleg) igen. Egyébként függ atóól is a 28000, hogy a férjed pl mennyit keres.
Úgyhogy majd lehet menni Viktorkához panaszra :(
6/8 anonim válasza:
Ilyen szemetek, bezzeg a Tahóvilág, meg az egyéb népbutító eszközök kellenek!
Még ezt a keveset is el akarják venni, és még ők szeretnék a "népszaporulatot" ......,
8/8 anonim válasza:
Ha fizeted a TB-t vagy fizetik helyetted, akkor jogosult vagy ugyanúgy mindenre, mint aki dolgozik!
Viszont ha megszületik a baba (attól függ mikor születik, mennyi ideig voltál előtte aktív és munkanélküli) akkor nagy valószínűséggel csak gyest és családi pótlékot fogsz kapni, illetve az egyszeri anyasági támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!