Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt egy baleset.11 nappal...

Volt egy baleset.11 nappal utána valós eredményt mutat a teszt?

Figyelt kérdés

Csináltam tesztet, nagyon izgulok. Remélem nem lesz gond.

[link]

[link]

2020. febr. 7. 15:26
 61/111 anonim ***** válasza:
A helyedben vennék egy gyógyszertári 10 es tesztet. Ha az negatív akkor más probléma van !
2020. febr. 15. 16:07
 62/111 A kérdező kommentje:

3 hónapja 1 napot késett a menzeszem, de szinte 100% voltam benne hogy nincs gond. Bementem a patikába. Mondtam hogy szeretnék egy terhességi tesztet. Minél érzékenyebbet. Fél úton visszafordult a patikus és rámförmedt, hogy mit értek az alatt hogy érzékeny.. Én csak lestem. Mondtam hogy úgy tudom, van olyan hogy 10es,25ös stb érzékenységű teszt. Aztán kioktatott, hogy a gyógyszertári tesztek mind érzékenyek. Rendesen hülyén éreztem magam. Állítólag mind ugyan olyan. És ezt fennhangon, mindenki előtt. 😒

Így menjen az ember 10es tesztet venni gyógyszertárba.

De a lényeg a lényegben, hogy bármilyen tesztet veszek most, ha mutat is valamit, azt nagyon halványan. Miért költsek kétértelmű tesztekre.. mikor még nem is maradt el a menzeszem..

Ha oda jutok hogy veszek, drogériákban leemelek vagy 2 fajtát a polcról. Facellét tudom hogy 10-es, meg Predictort olvastam itt az oldalon.

Amit az előzőekben csináltam azok is 10-es tesztek elvileg!

2020. febr. 15. 16:21
 63/111 anonim ***** válasza:
Hát én ezeken is látok vmit...
2020. febr. 15. 16:57
 64/111 anonim ***** válasza:
Én is látom a második csíkot. Mintha színe is lenne..
2020. febr. 15. 22:15
 65/111 anonim ***** válasza:
Ezeken látni a 2. Csikot ! Nemis kell annyira hunyorítani . Azért kíváncsi vagyok lesz-e pozitív teszted rendesen . De szerintem ebből baba lesz . Persze a kimaradt menstruáció előtt kétesélyes!
2020. febr. 16. 14:56
 66/111 anonim ***** válasza:
Egy normalis teszt megoldaná a rejtélyt. (Facelle, Predictor), ezek a one stepek csak szivatjak az embert.
2020. febr. 16. 17:30
 67/111 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg igy a teszted ! Bizony ott van halványan!!

2020. febr. 16. 20:58
 68/111 anonim ***** válasza:
Raadasul a one stephez kepest egesz lathato.
2020. febr. 16. 21:15
 69/111 anonim ***** válasza:

Szerintem vmennyire erősödött is.

[link]

2020. febr. 16. 21:39
 70/111 anonim ***** válasza:
Hat ez pozitiv. Dehogy meg mindig ezekkel a tesztekkel nyomulsz.... hihetetlen. Annyira akkor nem izgat a tema.
2020. febr. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!