Volt egy baleset.11 nappal utána valós eredményt mutat a teszt?
3 hónapja 1 napot késett a menzeszem, de szinte 100% voltam benne hogy nincs gond. Bementem a patikába. Mondtam hogy szeretnék egy terhességi tesztet. Minél érzékenyebbet. Fél úton visszafordult a patikus és rámförmedt, hogy mit értek az alatt hogy érzékeny.. Én csak lestem. Mondtam hogy úgy tudom, van olyan hogy 10es,25ös stb érzékenységű teszt. Aztán kioktatott, hogy a gyógyszertári tesztek mind érzékenyek. Rendesen hülyén éreztem magam. Állítólag mind ugyan olyan. És ezt fennhangon, mindenki előtt. 😒
Így menjen az ember 10es tesztet venni gyógyszertárba.
De a lényeg a lényegben, hogy bármilyen tesztet veszek most, ha mutat is valamit, azt nagyon halványan. Miért költsek kétértelmű tesztekre.. mikor még nem is maradt el a menzeszem..
Ha oda jutok hogy veszek, drogériákban leemelek vagy 2 fajtát a polcról. Facellét tudom hogy 10-es, meg Predictort olvastam itt az oldalon.
Amit az előzőekben csináltam azok is 10-es tesztek elvileg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!