Volt egy baleset.11 nappal utána valós eredményt mutat a teszt?
2020. febr. 7. 15:26
31/111 anonim válasza:
Te töltötted fel a tesztedet. Legközelebb ne csináld. Ennyi.
Drukkolok, hogy ne legyél terhes.
32/111 anonim válasza:
Ez nem karorvendes.En látok egy nagyon halvány, ám egyértelműen színes második csíkot.Vannak itt ostesztelok, akik meg tudják mondani, hogy ez meg ez a teszt mindig ilyen,nem jelent terhességet stb. Nekem nincs ilyen tapasztalatom, tehát csak a latasomra hagyatkoztam, ami független attól, hogy te akarsz-e gyereket. Lehet, az a csík egy gagyi teszt regensenek helye, ami mindig így látszik, lehet egy kémia terhesség, amiből sose fogod megtudni, hogy ez most akkor pozitív volt-e, meg az is lehet, hogy terhes vagy és a csík, pár nap múlva leugrik a tesztről. Ezt mi nem tudjuk, egyikünk se jós, de nem mást támadjál, ha nem vagy elégedett az eredménnyel.
34/111 anonim válasza:
Inkább ismételd meg egy normális teszttel.
35/111 anonim válasza:
Mikor kellene megjönnie?
Én a helyedben aznap reggel csinálnék egy tesztet, ha valami van, akkor a második csíknak erősebbnek kell lennie.
36/111 A kérdező kommentje:
Milyen tesztet ajánlotok? Hétfőn megveszem. Nekem már mindegy csak legkésőbb hétfőn este-kedden reggel derüljön már ki hogy mi van😔
2020. febr. 8. 17:39
37/111 A kérdező kommentje:
Ma vagyok az együttlét utáni 12dik napon. Kedd reggel a 15dik napon már biztosat kell mutasson ugye?
2020. febr. 8. 17:41
38/111 anonim válasza:
Negativ. Ismeteld meg 2 nap mulva.
39/111 anonim válasza:
Es a ciklusodnak melyik reszeben tortent ez a baleset? Az is nagyban meghatarozza au eselyeket.
40/111 A kérdező kommentje:
Menzesz után 2 nappal történt
2020. febr. 8. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!