Volt egy baleset.11 nappal utána valós eredményt mutat a teszt?
2020. febr. 7. 15:26
41/111 A kérdező kommentje:
Ma is teszteltem ugyan olyan fajta tesztel mint amit feltöltöttem. Egyértelmű negatív lett
2020. febr. 9. 07:00
42/111 anonim válasza:
Menzesz után 2 nappal kisebb az esély, de volt már rá példa a történelemben.
Viszont akkor már ki kellene mutatnia egyértelműen, ha terhes lennél.
43/111 anonim válasza:
Miért kellene ki mutatni egyértelműen utolsó? 11 napja volt az aktus . Nem menzesz elott van a kérdező, csak tesztelt .
44/111 anonim válasza:
Igen, igaz, sajnálom, az volt bennem, h dpo 12-n van ma a kérdező és az aktus a mensi után 2 nappal volt.
45/111 anonim válasza:
Menzesz után 2 nappal kicsi az esélye, de ha nem jönne meg, tesztelj még egyszer azért.
46/111 anonim válasza:
A spermiumok napkokig képesek bent várakozni, tehát ne az együttléttől számold az időt, hagyj rá vagy 3-4 napot és onnantól számold a 2 hetet. Az akkor elvégzett teszt ad inkább biztos eredményt.
47/111 A kérdező kommentje:
2020. febr. 9. 16:50
48/111 anonim válasza:
Ezeken is látszik talán valami ! Megkérdezhetem mi lesz ha terhes vagy ?
49/111 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs.. párom véleménye fontos számomra. Nem akarnám elvetetni ha úgy adódik, viszont nem szeretném egyedül sem felnevelni. A végeredmény és párom függvénye
2020. febr. 9. 17:55
50/111 anonim válasza:
Drukkolok h ugy legyen ahogy szeretned!
Mikorra esedekes a következő menszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!