Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt egy baleset.11 nappal...

Volt egy baleset.11 nappal utána valós eredményt mutat a teszt?

Figyelt kérdés

Csináltam tesztet, nagyon izgulok. Remélem nem lesz gond.

[link]

[link]

2020. febr. 7. 15:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 A kérdező kommentje:
Nem tudom az érzékenységét. Kaptam anno 5 db tesztet egy barátnőmtől. Csak eddig nem kellett használnom. A szavatossága viszont jó, azt megnéztem.
2020. febr. 7. 21:42
 22/111 A kérdező kommentje:
De biztos nem egy drága fajta
2020. febr. 7. 21:43
 23/111 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ez negatív. A baleset után 11 nappal? Éppenhogy beágyazódhatott, ráadásul valami gagyi több mint vszinu 25 ös hogy a francba mutatná ki már most!? :D egyébként meg nagyitsatok rá a képre és látni fogjátok hogy a reagens helye full fehér és az mellett jobb és bal oldalt van elszinezodve..

Egyébként kérdező megerdemled a karorvendo kommenteket is!!

HUZZAL GUMIT A KANODRA HA NEM KELL PUJA❗❗❗❗❗

2020. febr. 7. 23:31
 24/111 anonim ***** válasza:
63%
Miért kárörvendenénk? Nekünk abban mi lenne a jó? Te voltál a felelőtlen, te szívsz, a mi életünk nem lesz ettől se jobb se rosszabb.
2020. febr. 8. 06:25
 25/111 A kérdező kommentje:

Azért írtam hogy kátörvendőek vagytok, mert amellett hogy izgulok, azért is töltöttem fel a képeket a kérdéshez mert élőben csak egy árnyékszerű van a második csík helyén.

Olvasgattam itt az oldalon. Elvileg 14 eltelt nap előtt nem is érdemes tesztelni?? Akkor most miért is pozitív??

Bezzeg akinek tényleg látszik valami a tesztjén és várja is a babát, már eltelt 14 nap, azt örömmel letámadjátok.

Szerintem csak azért írjátok hogy pozitív, mert tudjátok hogy nem akarom hogy az legyen.

2020. febr. 8. 08:08
 26/111 anonim ***** válasza:
Vagy negatív vagy gyors beagyazodassal ikreket vársz.
2020. febr. 8. 09:49
 27/111 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva tesztelj újra, és minden kiderül. Viszont ez a teszt negatív!
2020. febr. 8. 10:02
 28/111 anonim ***** válasza:
En csak annyit tudok mondani, hogy eppen ilyen volt a tesztem 11.napon. 4ből 3 szor baba lett belole, egyszer kemiait jelzett. Tesztelte ma valami normalisabb teszttel? Drukkolok, hogy ugy legyen, ahogy szeretned!
2020. febr. 8. 10:40
 29/111 anonim ***** válasza:

Nem kárörvendek nekem is ilyen tesztem volt az elején. A fiam már 5 éves napokon belül.

A kérdésnél meg kiírhattad volna hogy csak olyan válaszokat vársz amik szerint a teszt negatív.

2020. febr. 8. 12:19
 30/111 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #29-essel.

Tehat ha valaki nem azt a valaszt irja véleményeként amit Te varsz akkor ő karorvend. Ok...

2020. febr. 8. 12:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!