Volt egy baleset.11 nappal utána valós eredményt mutat a teszt?
Szerintem ez negatív. A baleset után 11 nappal? Éppenhogy beágyazódhatott, ráadásul valami gagyi több mint vszinu 25 ös hogy a francba mutatná ki már most!? :D egyébként meg nagyitsatok rá a képre és látni fogjátok hogy a reagens helye full fehér és az mellett jobb és bal oldalt van elszinezodve..
Egyébként kérdező megerdemled a karorvendo kommenteket is!!
HUZZAL GUMIT A KANODRA HA NEM KELL PUJA❗❗❗❗❗
Azért írtam hogy kátörvendőek vagytok, mert amellett hogy izgulok, azért is töltöttem fel a képeket a kérdéshez mert élőben csak egy árnyékszerű van a második csík helyén.
Olvasgattam itt az oldalon. Elvileg 14 eltelt nap előtt nem is érdemes tesztelni?? Akkor most miért is pozitív??
Bezzeg akinek tényleg látszik valami a tesztjén és várja is a babát, már eltelt 14 nap, azt örömmel letámadjátok.
Szerintem csak azért írjátok hogy pozitív, mert tudjátok hogy nem akarom hogy az legyen.
Nem kárörvendek nekem is ilyen tesztem volt az elején. A fiam már 5 éves napokon belül.
A kérdésnél meg kiírhattad volna hogy csak olyan válaszokat vársz amik szerint a teszt negatív.
Egyetértek a #29-essel.
Tehat ha valaki nem azt a valaszt irja véleményeként amit Te varsz akkor ő karorvend. Ok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!