Volt egy baleset.11 nappal utána valós eredményt mutat a teszt?
2020. febr. 7. 15:26
51/111 anonim válasza:
Pároddal meg nem -beszéltél erről ? Remelem minden jól alakul majd . :( szoritok 🤞
52/111 anonim válasza:
En egyet nem ertek. Itt parazol h terhes vagy. Es ahelyett h vennel egy normalis tesztet, ami tutira megmondja, csinalsz 10-et ebbol a no name gagyi szar tesztbol....
53/111 anonim válasza:
Ez a teszt egy szar. Vegyél egy predictort vagy Facellet, de igazából majd a következő menzesz idejekor lesz biztos az eredmény.
54/111 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen baleset történt?
55/111 A kérdező kommentje:
Picit kiszakadt a gumi, de nagy része a cuccnak benne volt.
28 naposak a ciklusaim. Kb 20dik napon vagyok most.
2020. febr. 9. 21:15
56/111 anonim válasza:
Szia. Csináltál azóta tesztet ? Ma már egy érzékenyebb tuti kimutatna. Vagy reggel.
57/111 anonim válasza:
Mi lett végül ha teszteltél?
58/111 A kérdező kommentje:
Nem vettem más fajta tesztet. 2 napra rá csináltam ugyan, de szerintem negatív. Úgy döntöttem megvárom a következő menzeszem.Ha nem jön meg, veszek 2 márkásabb tesztet és ha pozitív orvoshoz megyek. Szerintem eleve bőven megjöhet és felesleges ez a sok izgalom.
2020. febr. 15. 16:04
59/111 A kérdező kommentje:
Anno lefotóztam amit legutóbb csináltam, mindjárt előkeresem a képet. De párom szerint is negatív
2020. febr. 15. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!