Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk egy kisfiút, már 3...

Szeretnénk egy kisfiút, már 3 lányunk van. Van valakinek erre praktikája?

Figyelt kérdés
A férjem még nagyon szeretne egy kisfiút, de nehezen veszem rá magam, hiszen már van 3 egészséges gyermekünk, de én is szeretnék még egy fiúcskát. Van valami praktika erre ami nektek bevált? Mindenről olvastam már (hüvely lúgosítás, kínai horoszkóp de ebben nem hiszek sok ismerősömnek nem jött be és nekünk a lányoknál se csak egynél, olvastam még az ovu napjáról is). Ezek közül van amenyikkel sikerült kívánt nemű baba nektek?

2020. jan. 28. 08:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%
Húszas: hol láttál te férfigyűlölő hozzászólást? Csak leírta tudományos megfogalmazásban, hogy az a spermium felel a gyerek neméért, aki éppen bejut a petesejtbe. Nincs itt férfigyűlölet egy deka sem. Jézusom, térjetek már észhez.
2020. jan. 28. 14:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

A czeizeles módszereken túl újabb kutatások szerint ráadásul a petesejt nem is a leggyorsabb spermiumot engedi be, hanem a túlélő csapatból még válogat is :) Ami logikailag egyrészt azt jelenti, hogy akinek csak ugyanazon nemű gyerekei születnének, annak esetleg lehet valami olyan oka, hogy a másik nemű gyermek talán hordozna valami bibit, másrészt aki ilyen projektbe fog, számolhat vele, hogy esetleg több lesz a sikertelen hónapok száma.

(Ismerek olyan párt, akik lányra gyúrtak mindig betartva, hogy csak ovuláció előtt két napig szabad az út, de 8 hónap után már mindegy volt, csak legyen, elengedték hát és lett egy újabb fiú. De persze van sok olyan család, ahol az akárhányadik gyerek más nemű lesz. Sajnos ezt nem lehet előre tudni.)

2020. jan. 28. 14:49
 23/27 anonim ***** válasza:
18%

21

Ebben nincs semmi tudományos amit leírt.A betanult 50-60 évvel ezelőtti emanci maszlag. És teljesmértékben figyelmen kívül hagyja azt a tényt hogy a megtermékenyülés nem a férfi szervezetében történik. Meg azt is hogy olyan hogy egy férfinek csak egy fajta kromoszómát tartalmazó spermiumjai vannak nem túl gyakori mivel csak extrém radioaktív sugárzás okozhat ilyet, amivel átlagember nemtalalkozik.

2020. jan. 28. 15:45
 24/27 anonim ***** válasza:
82%
23: szövegértelmezés. Nem írta sehol, amiket te írsz. Senki nem mondta, hogy a női testben zajló folyamatok nem befolyásolhatják követett módon a baba nemét, de első sorban az határozza meg, hogy az adott spermium milyen kromoszómát hordoz.
2020. jan. 28. 16:11
 25/27 anonim ***** válasza:
85%

23-as miről beszélsz?

Az ivarsejtek haploid sejtek, 23 db kromoszóma van bennük, a 23. párból pedig 1 db, ami vagy X vagy Y.

Ha több vagy kevesebb van, az a baj...

A megtermékenyülést meg nem kell túlmisztifikálni, mert ami a női szervezet is már csak "hozott anyagból" dolgozik, vagyis ha Y-os spermium termékenyíti meg a petesejtet, azon már nem tud mit változtatni.

Csak nem értem, hogy ebből, kinek honnan jön a férfi/nőgyűlölet vagy éppen feminizmus, mikor ez így van és kész. A tudomány nem politika, hanem tényleírás.

2020. jan. 28. 17:19
 26/27 anonim ***** válasza:
37%
Ovu előtti együttlétből lányom, ovu napi együttlétből fiam. Nem biztos, hogy van párhuzam, de így lett. És utólag megnéztem a kínai fogantatás naptárt és az alapján is bejött. Így vagy véletlen egybeesés vagy tényleg van alapja. Számomra elgondolkodtató. 🙂
2020. jan. 28. 18:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ovu napján van a legnagyobb esély és egyben ez is a legtudományosabb és több, mint 75% a siker.

Czeizel módszer.

De ahhoz tudnod kell az ovu pontos idejét!

Ovuteszttel és inkább akkor együtt lenni, miután az ovu megtörtent.

Nekem kislány sikerült ezzel a módszerrel.

Persze, lehet h ha nem figyelek akkor is kislány, de ezt nem tudhatjuk, én hiszek ebben a módszerben.

Teljesen logikus..

2020. jan. 29. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!