Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk egy kisfiút, már 3...

Szeretnénk egy kisfiút, már 3 lányunk van. Van valakinek erre praktikája?

Figyelt kérdés
A férjem még nagyon szeretne egy kisfiút, de nehezen veszem rá magam, hiszen már van 3 egészséges gyermekünk, de én is szeretnék még egy fiúcskát. Van valami praktika erre ami nektek bevált? Mindenről olvastam már (hüvely lúgosítás, kínai horoszkóp de ebben nem hiszek sok ismerősömnek nem jött be és nekünk a lányoknál se csak egynél, olvastam még az ovu napjáról is). Ezek közül van amenyikkel sikerült kívánt nemű baba nektek?

2020. jan. 28. 08:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

Ha a kromoszómákat nézzük, a ,,fiú" spermiumok gyorsabbak, viszont hamarabb kell célba érniük, mert rövidebb ideig életképesek.

A ,,lány" spermiumok lassabbak, de értelemszerűen tovább életben tudnak maradni.

Ezt a tényt figyelembe véve készült nálunk egy fiú, egy lány és most készül a harmadik (reményeink szerint kislány).

Persze, semmi nem biztos, ebbe csak akkor vágjatok bele, ha esetleg nem lenne gond, ha még egy lányotok születne. :)

2020. jan. 28. 10:31
 12/27 anonim ***** válasza:
70%

Talán még ez az egyik legtudományosabb infó a témát illetően:

[link]

2020. jan. 28. 10:41
 13/27 anonim ***** válasza:
30%

Ja és még egy dolog!

Az ovulációt még véletlenül sem kalkulátorok, applikációk és naptárak szerint lődd be, mert ezek automatikusan a ciklusod közepére teszik az ovulációdat, de ha pl. adott hónapban nem úgy alakul, akkor már egyből nem pontos!

Pl. nekem is változó az ovu napja és anyukám is pl. menstruáció alatt (igen, fújj, undi) lett velem terhes!

Javaslom az ovulációs teszt használatát, az a tuti!

2020. jan. 28. 10:46
 14/27 anonim ***** válasza:
26%

Valóban terjed az a nézet, hogy egyes Apák (nem mind) csak egyféle nemű utódot nemzenek nagy valószínűséggel. Van egy volt kollégám, akiknek 6 lányuk van, már lassan próbálkoznak a 7.babával és nagyon szeretnének egy fiút. Nyilván, ha lány lesz, azt is elfogadják. Hozzáállás kérdése, hogy ki meddig próbálkozik és hisz benne.

Anyumék is nagyon szerettek volna egy kisfiút, így lett 3 lányuk. :-)

Nálam személy szerint 1 apától, de mégis vegyes páros született, de meg nem mondanám, hogy miért. Nem praktikáztunk.

2020. jan. 28. 10:46
 15/27 anonim ***** válasza:
25%
Erre nincs biztos praktika. A hüvely-méhnyak ph az egyik legfontosabb tényező de házipraktikákkal azt is csak minimálisan befolyásolhatod. Egyszerűen van olyan hogy egy nőnek csak fia lehet vagy csak lánya. Férfiaknál ez ritkább aki nem csernobl melkett lakik ott szinte kizárt hogy pl csak lánya lehessen.
2020. jan. 28. 10:49
 16/27 anonim ***** válasza:
33%
#8-as, nincs olyan, hogy bárki felelős lenne a gyerek neméért. Ezt mostanában itt látom, hogy szeretik hangoztatni, de azért remélem te is érzed, hogy ez egy elég gáz kijelentés. Senki nem felelős érte, max a vakszerencse.
2020. jan. 28. 11:05
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
14-es az csak spekuláció, de tudományosan nem tudták alátámasztani.
2020. jan. 28. 11:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
#17-es, 14-es vagyok. Igen, tudom, hogy nincs tudományos alátámasztása, nem is írtam ilyet, csak azt h terjed ez a nézet. :-)
2020. jan. 28. 11:23
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

Akik gyereket vállalnak hogy nincsenek képben az alapvető biológiai tényekkel?!

Annyi hülyeséget se láttam egyrakáson, amit a 15-ös összehordott.

A baba neme egyetlen dologtól függ, hogy abban az egyetlen spermiumban a 23. kromoszóma X vagy Y.

(Ergo a nőknek semmi beleszólásuk nincs a baba nemébe, és egy férfi X-es és Y-os spermiumot is legyárt a meiózis során, mivel a "saját" XY-ját választja ketté.)

A hüvely pH-ját meg senki ne akarja eltolni semerre, mert akkor lehet orvoshoz rohangálni az ilyen-olyan bajok miatt. A test minden pontján annyi a pH amekkorának lennie kell, ha csak egy-két tizedessel eltolódik, ott már baj lehet.

Fentiekből következik, hogy se az "ovu napján", se a kínai naptár (nem horoszkóp 🤦 ) se megbízható módszer, mert egyiksem nyugszik tudományos alapokon. És a tudományban nem kell hinni, hogy működjön, mert az nem meghatározza, hanem leírja, hogy mi hogyan működik...

Kedves kérdező, nem tudjátok előre befolyásolni a baba nemét.

2020. jan. 28. 12:57
 20/27 anonim ***** válasza:
13%
A 19es csak nyomatja a szokasos férfigyűlölő baromságait. A gyerek neme 90%ban a hüvely méhnyak ph-tól függ. Ezt tudományosan bebizonyították már.
2020. jan. 28. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!