Van valakinek bevált praktikája? Kislányt szeretnénk. Persze a legfontosabb az egészség.
Figyelt kérdés
3 fiúnk van..adnánk még egy esélyt. Elvileg érzem elég jól a peteérést.2017. ápr. 18. 13:51
3/14 anonim válasza:
Örökbefogadással tudsz nemet választani.
4/14 anonim válasza:
Nekem 5 lanyom van. Teljesen mindegy mikor voltunk egyutz mit ettem hogy vettem levegot...mind lany lett....pedig mindegyik kulonbozo idopontbol van. Peteeres elott utan aznap egy hettel előtte.....ez genetika..nem taktika praktika kerdese
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor nincs esély h 3 fiú után kislány jön? Olyat hallottam, hogy két fiú után lány következett.
2017. ápr. 18. 21:49
7/14 anonim válasza:
De, van esély. 50%. Vagy fiú lesz, vagy lány.
Gondolom, te sem úgy képzeled, hogy ezt Szent Péter számolgatja, hogy neked 3 fiad van, akkor most lány jön.
Az egyik szomszédunknak 5 fia van, szóval lehet próbálkozni.
8/14 anonim válasza:
Hát szerintem nem egyszerű összehozni.Mi is kislányt szeretnénk a fiú mellé.Állítólag 2-3nappal pé előtt kell együtt lenni.Mi 3honapja próbálkozunk így.Igaz,hogy nem sok idő,de szerintem így képtelenség összehozni.Most már nem szamolgatok,nem bánom ha kisfiú is lesz,csak legyen és a lényeg,hogy egészséges legyen :) Neked viszont drukkolok,hogy összejöjjön a kislány :)
9/14 anonim válasza:
Olyat hallottal, hogy ket fiu utan lany KOVETKEZETT?😂
A szomszedban meg harom lany utan a negyedik is lany.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.😊
Nagyon köszi Neked is a drukkolást!! Én is Neked! Pont ezen gondolkodtam, h variáljak e vagy sem. Annyira érzem a peteérést, h szinte mindig eltalálom. Többször nézettem uh- val is és tényleg abszolút eltaláltam. 3 fiú is pont tüszőrepedéskor sikerült tuti.
2017. ápr. 19. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!