Van valakinek bevált praktikája? Kislányt szeretnénk. Persze a legfontosabb az egészség.
8 válaszoló és kérdező
3 fiúnk van 6 hónapja próbálkoztunk peteérés előtti együttléttel nem jött a baba most márciusban úgy voltam vele nem érdekel jön aki szeretne hisz imádni fogjuk össze is jött a baba. Szerintem is felesleges minden pedig én bíztam benne de rájöttem semmi alapja
Szerintem épphogy minél több egynemű gyereke van egy párnak, annál valószínűbb, hogy a következő gyerek is ugyanolyan nemű lesz.
De igazából nem is nagyon számít. Lehet az embernek vadóc lánya is, hiába lenne kislány, ha nem akarna veled lányos dolgokat csinálni csak focizni meg fára mászni szeretne, és szétszaggatná vele a csipkés-fodros-bodros ruhákat.
Van, aki esküszik rá, hogy bizonyos ételekkel való föltöltődéssel inkább születnek fiúk vagy lányok, de nem tudom, hogy konkrétan milyen ételek azok.
Talán az alternatív módok témában tudja valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!