Szamagi kérdése:
A 90napos diéta hasznos? Én nem találom az interneten az étrend pontos leírását, linkelnétek nekem? Mert nem magamnak szeretném megtervezni hanem már egy meg tervezett esetleg bevált minta étrendet kinyomtatni aki már megcsinálta?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen előre is. És a negatív kommentekre nem reagálok. Kerestem interneten és találtam is ilyen körülírt példákat de pontos étrendet a teljes 90napra nem. Reggeli,tízorai,ebéd,uzsonna meg vacsora leírva minden nap a 90-dik napigra gondoltam^^2016. febr. 25. 14:16
1/5 A kérdező kommentje:
És mellette sportolni is szabad?
2016. febr. 25. 14:20
2/5 anonim válasza:
Diéta, amitől megváltozol (90 napos) ezt másold be a keresőbe, lesznek ételajánlások a különböző napokra. Nekem egy barátnőm végigcsinálta, a víznapokon el is ájult egyszer...szóval nem játék. Ami az eredményét illeti, ő azt mondta, hogy leadott 10 kg-t, mire az anyja megjegyezte, hogy nem látszik rajta. Nekem sem tűnt fel semmi(pedig nagyon ritkán látom, szóval fel kellett volna, hogy tűnjön) pedig 10 kg azért nem kevés...pocakja ugyanúgy megmaradt, onnan akart fogyni, azt mondta ez a fajta diéta különösen hasi zsírbontásra jó. Neked legyen szerencséd!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, azt már tudom hogy hatékony mivel egy ismerősöm ajánlotta aki 22-kilót dobott le vele. Elsősorban nem a külsőre megyek hanem az egészségre. Mellette pedig sportolni is fogok!
2016. febr. 25. 14:48
4/5 Szabi.L válasza:
Ha egészségre és kinézetre mész, akkor nem jó. ha csak a mérlegen érdekel a szám, akkor fogyni fogsz vele. Víz nap és egyéb okosságokkal...
Én egy egészségesen összeállított diétás étrendet tudok neked mutatni, amit huzamosabb ideig is lehet követni és nem éhezel: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de sporttal együtt szerintem meglesz az eredménye:) egy próbát mindenképp megér hisz előtte is sportoltam már közbe is fogok és utána is ugyanúgy folytatom, hű kedves tőled hogy linkeltél nekem be egy jo kis étrendet köszi,mindenképp meglesem és majd megírom ha belevágnék esetleg^^
2016. febr. 27. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!