Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valakinek bevált és...

Van valakinek bevált és biztos praktikája teherbeesésre?

Figyelt kérdés
Volt egy miss. ab-om, már egy ideje újra próbálkozunk. A mensi csak játszadozik velem, hol két napig tart, hol meg késik egy hetet. Van valakinek valami jó házi praktikája?
2010. febr. 21. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Ha megtaláltad a bevált és biztos praktikát, szóljál nekem, alapítunk rá egy céget, és mind a ketten milliárdosok leszünk.
2010. febr. 21. 22:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, ez egy igazán értelmes hozzászólás volt.
2010. febr. 21. 22:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Gynex belsőleg, thai masszázs külsőleg, és utána a "próbálkozás". én sem bíztam benne, h összejön, de már 16 hónapos :D. sok sikert neked is!
2010. febr. 21. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:

a gynex-ről én is hallottam. nekem még nem aktuális, de tuti ki fogom próbálni! A papának pedig a fem14!

egy kalappal Nektek!

2010. febr. 21. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem is missed ab után lett pár hónap múlva egy pozitív tesztem :) Nekem is összevissza a mensim, hol 36 napra jön meg, hol 54 napra.. szóval abszolúte kiszámíthatatlan, ráadásul mióta megjött, így van.. ja és 30 fölött volt már a korom a missed ab-nál. :(

Nekem a "tojásfehérjés" praktika jött be (peteérés előtt egy nappal, illetve aznap volt ez a folyás-féle), és a reggeli szájban történő hőmérőzés. Ennek folyományaképp sikerült is a baba. :)

2010. febr. 21. 23:02
 6/14 anonim ***** válasza:
thai masszőr vagyok, lehet jönni : DD
2010. febr. 21. 23:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretkezés után jó meleg takaróval takarózz be! Ne haragudj ha hülyeségnek tartod, én így lettem terhes, és még 2barátnőm is.sokan egyből zuhanyozni rohannak, de ha babát akarsz megpróbálhatod.egy próbát megér.én kb.1órát feküdtem meleg takaró alatt,a lábaimmal a falon. sok szerencsét kívánok neked, és tényleg mindenkitől bocsi aki hülyének tart.
2010. febr. 21. 23:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos információt és segítséget. Minden jót Nektek!
2010. febr. 21. 23:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! Két évig "próbálkoztunk",ez alatt gyógynövény teák,barátcserje,Gynex,speciális masszázs,Aviva torna (persze közbe orvos is,de hormon-gyógyszerek nem),és végül ami nálam eredményt hozott,az egy Biorezonanciás vizsgálat-kezelés...egy alkalom volt,szerintem épp akkor voltunk,amikor a beágyazódás zajlott,így rásegített,és most a 20.hétnél tartok :-)

...persze mindig elmondom,hogy akkor jött,amikor a legkevésbé vártuk (kicsit feladtam,és már nem görcsöltem rajta)...

2010. febr. 22. 08:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a módszer e, vagy egyébként is elsőre teherbe estem volna, szóval nálam két babánál bevált: minden este együtt voltunk (a végén már nem olyan romantikus), utána fél óra emelt fenék (párnával) és aznap már nem keltem fel.
2010. febr. 22. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!