Van valakinek bevált és biztos praktikája teherbeesésre?
a gynex-ről én is hallottam. nekem még nem aktuális, de tuti ki fogom próbálni! A papának pedig a fem14!
egy kalappal Nektek!
Nekem is missed ab után lett pár hónap múlva egy pozitív tesztem :) Nekem is összevissza a mensim, hol 36 napra jön meg, hol 54 napra.. szóval abszolúte kiszámíthatatlan, ráadásul mióta megjött, így van.. ja és 30 fölött volt már a korom a missed ab-nál. :(
Nekem a "tojásfehérjés" praktika jött be (peteérés előtt egy nappal, illetve aznap volt ez a folyás-féle), és a reggeli szájban történő hőmérőzés. Ennek folyományaképp sikerült is a baba. :)
Szia! Két évig "próbálkoztunk",ez alatt gyógynövény teák,barátcserje,Gynex,speciális masszázs,Aviva torna (persze közbe orvos is,de hormon-gyógyszerek nem),és végül ami nálam eredményt hozott,az egy Biorezonanciás vizsgálat-kezelés...egy alkalom volt,szerintem épp akkor voltunk,amikor a beágyazódás zajlott,így rásegített,és most a 20.hétnél tartok :-)
...persze mindig elmondom,hogy akkor jött,amikor a legkevésbé vártuk (kicsit feladtam,és már nem görcsöltem rajta)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!