Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valakinek bevált és...

Van valakinek bevált és biztos praktikája teherbeesésre?

Figyelt kérdés
Volt egy miss. ab-om, már egy ideje újra próbálkozunk. A mensi csak játszadozik velem, hol két napig tart, hol meg késik egy hetet. Van valakinek valami jó házi praktikája?
2010. febr. 21. 22:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nektek is köszönöm a tanácsokat. Igazából én is ki szoktam póckolni magam utána és nem is szoktam már felkelni, csak reggel. Hát ki tudja. Lehet nincs még készen a méhem a miss.ab. után. Pedig már 4 hónap eltelt.

Minden jót!

2010. febr. 22. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Jól bevált házi praktika?Hmm talán a sok szex :) :)
2010. febr. 22. 14:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,4 hónap után már lehet próbálkozni,készen állsz rá hidd el! :)

Missed ab,fogigátló elhagyás után amúgy is könnyebb teherbe esni állítólag.

És ne görcsölj a babatémán,ez miatt nem jön:(

2010. febr. 22. 14:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! 2 évig próbálkoztunk mi is, én is mindent próbáltam sikertelenül. Tavaly szeptemberbe a párom elkezdte inni minden nap a Béres csepet, én meg olyan 2 naponta. Én ugy érzem ez segitet ahoz, hogy novemberben pozitivat teszteltem. Nagyon sok sikert kivánok neked:)
2010. febr. 22. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!