Szeretnénk egy kisfiút, már 3 lányunk van. Van valakinek erre praktikája?
Az összes praktika 50%-os. Vagy bejön vagy nem. Nincs olyan módszer, ami teljes mértékben biztosítja, hogy a kívánt nem szülessen.
Amúgy mi nem praktikáztunk, csak kíváncsiságból néztem meg a kínai fogantatás naptárt. Viszont mind a két gyereknél bejött.
Már nagyon sok ilyen kérdés volt, keress rá. El lehet tolni a százalékos arányokat (alább a videóban elmondja Czeizel hogyan és a gyk-nál megbízhatóbb statisztika szerint mennyivel), de tuti módszer nincs, csak a mesterséges megtermékenyítés előtti szétválogatás ill. a szerintem elég etikátlan nem kívánt nemű gyermek abortálása (Magyarországon egyik sem elérhető) vagy az örökbe fogadás. Szóval csak akkor vállaljatok még egyet, ha el tudjátok fogadni, hogy netán "hiába" minden ügyeskedés és toporzékolás és belefeccölt energia, ilyen-olyan eséllyel (és talán nem véletlenül, hiszen genetikai oka is lehet) újra lányotok lesz.
Ha ez így működne, hogy van erre valami praktika, akkor szerinted nem terjedt volna el és használnák az emberek?
Ez színtiszta szerencse. Kérdés mit csináltok és hogyan álltok hozzá, ha a 4. is lány lenne?
Volt egy ismerős család, kilenc(!) lány után abbahagyták a próbálkozást, az unokáik nagy többsége fiú lett.
Kisgyerekként is nagyon sajnáltam a nőt, aki próbált megfelelni a férjének, aki fiút követelt tőle. Jobb lett volna, ha más korban élnek és többet tudnak arról, ki a "felelős" a gyerek neméért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!