Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak bennünket lehet kioktatni...

Csak bennünket lehet kioktatni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egyik ismerős csaj,a fejemhez vágta,hogy azért nem jön a baba,mert görcsösen akarom(megjegyzem PCO-m van, tehát minden nap mikor beveszem a gyógyszert,persze,hogy eszembe jut és nem lehet elfelejteni)

egy fél óra múlva elkezdett nyavalyogni,h "neki miért nincs pasija, ő olyan szerencsétlen" mondtam neki,h nem kéne annyira akarni a szerelmet és akkor majd jön.. na erre jól megsértődött,hogy azért ez nem olyan..

Kérdem én, miért??csak bennünket lehet okítani?

2010. júl. 22. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak annyit tudok írni,hogy:teljesen egyet értek Veled!Sokan "nyavalyognak" sok mindenért.de csak a babára vágyóknak tudják hajtani,hogy: "ne görcsölj rajta,majd akkor összejön" meg "próbáld elterelni a gondolataid,foglald el magad".:S

Én napi 8-10órát dolgozok,akkor is sokszor gondolok erre.

2010. júl. 22. 10:55
 2/10 A kérdező kommentje:
na, pont erről beszélek. mi a férjemmel egy hatalmas gazdaságban dolgozunk(saját) szóval nincs munkában hiány, és nem mondanám,h nem foglaljuk el magunkat..
2010. júl. 22. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokan írják,hogy "amikor már lemondtam arról,hogy teherbe esek,akkor sikerült"...hát én sose tudnék lemondani róla,pláne ha tudom,hogy semmi bajunk és lehet gyerekünk.

És én akkor se tudok másra gondolni,ha lefoglalom magam.:(

2010. júl. 22. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért a fiziológia meg a biokémia nem úgy működik szerintem sem, hogy ha nagyon akarom, akkor nem termelődik a nem tudom milyen hormon, és nem leszek terhes, ha nem "gondolok" rá, akkor meg igen, ez BUTASÁG. Mint ahogy ez a görcsölős indok is BUTASÁG.

Ó hányszor akartam és NEM akartam menstruálni. Attól még nem változott meg az időpont, mert akartam vagy nem akartam.

Szóval nem a görcsölés miatt van, és egyáltalán mit jelent a görcsölkés szó? Babát akarunk és kész.

Na, szóval én is egyetértek veletek ebben, tele van a tköm ezzel, hogy mindenki ezt mondja, hogy ne görcsöljek, és akkor sikerül.

2010. júl. 22. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mérem a hőmet,szedek vitaminokat,gondolok a babatervezésre,tervezgetünk a párommal,hogy ha majd sikerül ezt vagy azt veszünk neki és hogy alakul akkor az életünk.Meg nagyon szeretnénk babát,de szerintem ez nem görcsösen akarás.
2010. júl. 22. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon megszenvedtem a babámért,3 vetélés után sikerült a kiscsajt összehozni. Állandóan injekcióztam a férjemet,vizsgálatokra jártunk,stb. És én is állandóan ezt kaptam,ne akarjam annyira! Ekkora hülyeséget! Az ember ha valamit nagyon akar,akkor nem tudja elterelni róla a gondolatait,és a gyermekvállalás nem olyan piti dolog,ami olyan könnyen kimenne a fejemből.

Azóta van egy 16 hónapos kislányom,és 15 hetes terhes vagyok,hála az orvosomnak és a gyógyszereknek,ha nem jártam volna ennyit utána,valószínűleg nem sikerült volna.

2010. júl. 27. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha valaki azt mondja neked ,,ne akard annyira" stb... akkor az vagy rossz indulatú vagy még nincs gyereke

Akinek már van és tudja milyen boldogságot jelent, az biztos nem mondana ilyet egy olyan embernek, aki próbálkozik és még nem jött össze.

Ilyenkor inkább bíztatásra van szükség és támogatásra. Egy éretten gondolkodó ember nem mondhat ilyet a másiknak!!! Ez nem jótanács , hanem bántás, akárhogy is nézem.

2010. júl. 27. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Én mindenkinek, akinek valami kínja van, azt szoktam javasolni, hogy ne görcsöljön, ne nyavalyogjon, és akkor majd összejön, amit szeretne. Mert ez így is van. Más dolog sokszor arra gondolni, hogy de jó lenne egy baba, és más görcsösen akarni a gyereket.
2010. júl. 27. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is Pco-m van, több mint egy évig vártam a babára és nekem is ezt mondták.Már annyira az agyamra mentek, de még azok is akik csak kérdezték hogy nem jött még össze?(akár jóindulatból is kérdezhették de én a falra másztam már), hogy utolsó hónapban mindenkinek azt mondtam én már nem is akarok,megyek vissza dolgozni ha lejár az elsővel a gyes, de közben legbelül nem mondtam le róla, és ebben a hónapban sikerült.Nem mondom , hogy ez miatt, csak azért írtam neked , hogy megértelek,mert már nagyon idegesített a beszólásuk, már sajnáltam, hogy mindenkinek elmondtam, hogy gyereket szeretnénk.Én metformint szedtem, gondolom te is, úgyhogy biztos hamarosan beköltözik a baba a pocakodba!

7 hetes km

2010. júl. 27. 15:24
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm és gratulálok a babához!
2010. júl. 27. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!