Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnék egy kislányt?...

Nagyon szeretnék egy kislányt? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már fiatal korom őta úgy terveztem hogy egy lányt és egy fiű gyermeket akarok.(de egy lányt mindenképpen) Csak két gyereket. . Hát lett két fiam, akik gyönyörüek, imádom őket, de egyszerűen nem tudom hogy felejtsem el hogy nem lesz lányom.Minden nap eszembe jut, vagy ha ismerosokhoz megyünk akiknek lánya van , családban barátokhoz rámtör hogy nekem mert nem lehet lányom. Bután hangzik de harmadik gyereket akkor vállalnak ha tudnám biztosra hogy kislány lenne amit ugye nem lehet befolyásolni, Csak azért bevallalni harmadik gyermeket hátha lány nem szeretnék, csak Volt valaki hasonló helyzetben? Bevallalta a harmadikat hátha? Ilyeneket ne írjátok hogy valakinek gyereke se lehet még egészség a fontos stb tisztában vagyok vele és örülök is hogy van két szép egészséges gyerekem, de nem tudom ezt elfelejteni. Valaki hasonló cipőben?
2020. jan. 16. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Fogadj örökbe egy kilányt. Ez az egyetlen tuti biztos módszer.
2020. jan. 17. 00:54
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Kölcsön adom a férjem, csak lányt tud 😃
2020. jan. 17. 08:19
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

# 10 Pont ezért nem mondhatják meg itthon míg el lehet vetetni. Nem tudom, lehet, hogy valahol nem tartják be vagy valaki olyan országban intézi, ahol ezzel nem törődtek, de így gondolkodni - amellett, hogy az abortusz sokak szemében még mindig nem fogamzásgátlás - már tényleg olyan, mintha visszafelé a meglévők is visszáruk lennének, akik nem feleltek meg a megrendelőnek. (Tovább gondolva mindig a Gattaca című film jut eszembe, aminek elképzelt szép új világában van a tervezett, genetikailag szűrt emberek, meg a selejtes szerelemgyerekek kasztja.)

Egyébként itt vannak a házi praktikák: [link]

(2-es voltam).

2020. jan. 17. 09:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom lehet még aztán később egyet bevalalunk.. Meg látjuk. Mindenesetre eléggé bántja ez a lelkemet 😶és már fiatalok se vagyunk. 36 vagyok.
2020. jan. 18. 11:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

13! Semmi köze az abortusz lehetőségének ahhoz, hogy nem lehet eldönteni, hogy egy célzott lombiknál milyen nemű utódot ültetnek vissza. Mégis ez miért fáj bárkinek, hogy pl egy 3. gyerek másik nemű lehessen? Itthon nem lehet béranyaság sem, sőt petesejt donáció is nevetséges megkötésekkel.... Húh de rohadt etikus dolog...

Jah, és amikor azt látom, hogyan nyomorítják meg a szülők a gyerekeiket azzal, hogy baromi komoly elvárásokat állítanak eléjük, ilyen vagy olyan legyél vagy ne legyél, ez és ez lesz belőled, igenis eljársz 26 szakkörre, stb stb....

Ilyen körülmények között nem termék a gyerek, csak ha reprodukcióról van szó? Ez számomra elég érdekes...

És igen, ha nem kínál rá lehetőséget a rendszer én simán kijátszanám.

2020. jan. 18. 13:46
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Jah és ezek a "házi praktikák" nevetségesnek :D
2020. jan. 18. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ferjem a legkisebb fiu a csaladjaban, 2 batyja van, es ot csak azert tartottak meg hogy "hatha lany lesz". Szegenyt ez egesz eleteben elkiserte, mindig ereztettek vele, hogy felesleges, megturt szemely.
2020. jan. 19. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyhogy csak azert ne vallalj megegy gyereket, mert szeretnel egy lanyt is.
2020. jan. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!