Nagyon szeretnék egy kislányt? Mit csináljak?

# 10 Pont ezért nem mondhatják meg itthon míg el lehet vetetni. Nem tudom, lehet, hogy valahol nem tartják be vagy valaki olyan országban intézi, ahol ezzel nem törődtek, de így gondolkodni - amellett, hogy az abortusz sokak szemében még mindig nem fogamzásgátlás - már tényleg olyan, mintha visszafelé a meglévők is visszáruk lennének, akik nem feleltek meg a megrendelőnek. (Tovább gondolva mindig a Gattaca című film jut eszembe, aminek elképzelt szép új világában van a tervezett, genetikailag szűrt emberek, meg a selejtes szerelemgyerekek kasztja.)
Egyébként itt vannak a házi praktikák: [link]
(2-es voltam).

13! Semmi köze az abortusz lehetőségének ahhoz, hogy nem lehet eldönteni, hogy egy célzott lombiknál milyen nemű utódot ültetnek vissza. Mégis ez miért fáj bárkinek, hogy pl egy 3. gyerek másik nemű lehessen? Itthon nem lehet béranyaság sem, sőt petesejt donáció is nevetséges megkötésekkel.... Húh de rohadt etikus dolog...
Jah, és amikor azt látom, hogyan nyomorítják meg a szülők a gyerekeiket azzal, hogy baromi komoly elvárásokat állítanak eléjük, ilyen vagy olyan legyél vagy ne legyél, ez és ez lesz belőled, igenis eljársz 26 szakkörre, stb stb....
Ilyen körülmények között nem termék a gyerek, csak ha reprodukcióról van szó? Ez számomra elég érdekes...
És igen, ha nem kínál rá lehetőséget a rendszer én simán kijátszanám.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!