Kislányt szeretnénk. Hogyan számoljam ki az ovu előtti 4. napot?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 19:33
2/28 anonim válasza:
Szexeljetek, amikor jól esik. Kár ezt ennyire erőltetetten csinálni.
3/28 anonim válasza:
Világosíts fel ha nem jól tudom, de a baba nemét a férfi határozza meg. rosszul tudom?
Olyan szomorú vagyok mikor ilyet olvasok. Nem mindegy? Csak egészséges legyen!!
4/28 anonim válasza:
Van már gyereketek? Hány napos a ciklusom? Vannak korábbi hőgörbék?
Abból tudnánk következtetni. Egyébként a ciklusod első napja - 14 nap az ovu. 28 napos ciklusnál a 14. nap de persze ez nem fix, nem mindenkinél tankönyvi.
5/28 anonim válasza:
Legbiztosabban úgy, hogy orvossal UH-on követitek
Vagy ha hőmérőzöl
Viszont nekünk lány lett úgy, hogy előtte való nap voltunk együtt
7/28 anonim válasza:
Ha ez így működne, akkor minimum a nőgyógyászomnak lenne egy fia,,,4 lány közül...:) Szeretett volna, tudom
8/28 anonim válasza:
Ha ez így működne, a 2. lányomat várnám.
9/28 anonim válasza:
Mondja valaki, hogy ez egy trollkérdés! Nem akarom elhinni, hogy léteznek ennyire ostoba emberek. Kérdező, SEHOGY sem tudjátok befolyásolni a születendő gyermek nemét!
10/28 A kérdező kommentje:
Uhh istenem...
Nem offokat kérem!
Utolsó te meg ne ostobázz le másokat ismeretlenül. Nem arra voltam kivancsi hogy lehet e vagy sem hanem h hogy szamoljam ki. Czeizel is írt erről olvassatok utána.
2018. okt. 28. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!