Ha 14. napon van az ovuláció akkor melyik nap legyünk utoljára együtt ha kislányt szeretnénk?
11. napon, utána ne. 2 nappal ovu előtt már necces, nekem spec most a második fiú lesz úgy, hogy ovu előtt 2 nappal volt az utolsó együttlét. A lányom viszont 4 nappal ovu előtt fogant.
(mi nem időzítgettünk direkt egyiknél se, csak így jött ki a lépés, de hozzuk a papírformát :))
#5 vagyok.
Én sose tesztelgettem.
De a 2. szülésem után, mikortól visszaállt a ciklusom, mindig megéreztem, mikor van ovulációm. Megszakítással védekeztünk mindig, az az egy alkalom volt, mikor bent lett hagyva, és pont aznap volt ovu.
A másik 2 gyerekem is lány, ellenben fogalmam sincs, ők mikor fogantak.
6os vagyok!
nekem speciel ovuláció előtt 1-2nappal volt görcsösfájdalmam+nyílalások+plusz ekkor kezdődött a bővebb folyás is, és rá 2napra volt ténylegesen peteérésem
ovuteszt alapján tudom
azért is furcsa, mert körülöttem eddig mindenkinek sikerült eltalálnia aki tényleg bizonyítottan napján volt együtt
kiváncsi leszek nekünk sikerült e
mi együtt voltunk peteéréskor is! 10hetes vagyok kisöcsit szeretnénk a fiúnknak, nyilván nagyon örülni fogunk a kislánynak is, de azért megpróbáltuk hátha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!