Ovulációhoz képest mikor voltatok együtt a párotokkal és mi lett a baba neme?
Mi is 3 nappal ovu előtt voltunk együtt és mivel abban a hónapban csak az az egy alkalom volt (egyéb dolgok miatt) így már a pozi tesztet is úgy jelentettem be neki hogy :@Szivem meg ajándékozlak egy kislánnyal , mit szólsz ?”
Valahogy éreztem hogy lányunk lesz főleg hogy mikor volt az együtt lét ...
A párom meg egészen addig állította hogx majd meg néz amikor meg is kiderül hogy fiú ....
(Amúgy mindegy volt mi lesz )
Hat annyira nézett .... de maga elé amikor bebizonyosodott hogy lány hogy megkérdezte én ezt meg is honnan tudtam ?!?
(Nem nagyon érdeklik ot az ilyen jellegű dolgok- ezért nem volt ezzel tisztában — Jót röhögtem 🤣🤣🤣🤣)
Gratulálok a picihez!
Leírja valaki kérlek, hogy hogy szól a babona?
Mikor mire van esély?
Ovu előtt 3 nappal, kislányunk lett. Most ovus napokon történt együttlétből kisfiúnk lesz.
Gratulálok kérdező a lánykához!
Ovunál voltunk pont, ezt biztosan tudom, és lány lesz (aug. 11-re vagyunk kiírva.)
A másik kettő is lány, de ott nem tudom, mikor fogant, mert sokat voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!