Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kislányt szeretnénk. Hogyan...

Kislányt szeretnénk. Hogyan számoljam ki az ovu előtti 4. napot?

Figyelt kérdés

2018. okt. 27. 19:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
12%
Még várj a gyerekvállalással, hihetetlen mennyire ostoba szülők szülnek, aztán meg csodálkozunk a gyerekek miért ilyenek...
2018. okt. 28. 10:04
 12/28 anonim ***** válasza:
Havonta megkerdezed.
2018. okt. 28. 10:12
 13/28 A kérdező kommentje:

Na akkor: nem várok, nem te döntöd el mikor szüljek.

Lehet itt ostobázni de be olyan mondja ezt másra, aki csak sértegetés miatt képes ide írni. Válaszolni képtelen vagy a kérdésre akkor ne írj. Innen látszik ki az ostoba!!!!

A másik az, hogy nem kérdezem meg minden hónapban. Ez volt az első ilyen jellegű kérdésem.

2018. okt. 28. 12:48
 14/28 A kérdező kommentje:

Ja es ha mások is megkérdezik, akkor lehet valami alapja ez meg nem jutott el az agyatokig???

Istenem...

2018. okt. 28. 12:49
 15/28 anonim ***** válasza:
39%
Rég nevettem ilyen jót, basszus a gyerekeim megkérdeztek, mi ez a hang :) :) Kérlek, ha többen megkérdezik, hogy lapos-e a föld, akkor már van alapja ...kész vagyok. Drágám maradj a mesekönyveknél, illetve a tündérmeséknél :) Egyébként tuti fiad lesz, ha megfogan :)
2018. okt. 28. 12:53
 16/28 anonim ***** válasza:
39%
Tudod, nem csak egy buta és értetlen nő van itt. Elég sok.
2018. okt. 28. 12:54
 17/28 anonim ***** válasza:
17%
Először is olvass kis biológiát, hogy mi mit határoz meg.. elmondom, az se befolyásol, ha lovagolsz vagy kutyapózban csináljátok vagy fejenállva...sőt az sem befolyásolja, hogy mikor csinéljátok, egyedül azt határozza meg, hogy megfogant avagy sem..kelj fel kislány, ez itt a való világ.
2018. okt. 28. 12:56
 18/28 anonim ***** válasza:
17%
De eleve mi ez, hogy egy bizonyos nemű gyereket akarsz? Még meg se fogant, de Neked már elvàrásaid vannak vele szemben?! Nem érzed, mennyire gáz ez? Nem érted, mennyire nem vagy kész az anyaságra, ha még a gyereked nemét sem tudod elfogadni?
2018. okt. 28. 15:37
 19/28 anonim ***** válasza:
66%

Tényleg magatokat járatjátok le. A módszert nem baromság, valóban létezik Czeizel módszer a neve. Nyilván nem 100%, de ennek van tudományos alapja, amit ő genetikusként alá is támasztott.

Szóval nem tudom felfogni miért nevezitek ostobának a kérdezőt. Ti vagytok ostobák és nem mellesleg olyan ordenáré bunkók, hogy én szégyellem magam.

A másik meg mi a franc bajotok van azzal, hogy kislányt szeretne? Nem azt mondta, hogy csak kislányt hajlandó fel érvelni. Csomó kérdésben fejtik ki sokan hogy milyen nemű gyerekre vágynak, de ez nem jelenti hogy ellentétes nemű gyermek nem tenné boldoggá.

Áhh.. Katasztrófa... Szégyelljétek magatokat.

2018. okt. 28. 19:37
 20/28 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem te szégyelld magad. Ugyan milyen Czeizel módszerről beszélt. szegény, nyugodjon békében, az ondófestés legalizálását szerette volna itthon elérni, ami úgyszint nem 100%, de azért a lányokat 93% biztonsággal megtudják fogantatni. Ezt a mikor szexelj, hogy ilyen vagy olyan nemű gyereked legyen egy nagy baromság, na , de mondjuk rá igaz, akkor az függ a hold állásától, az genetikádtól és kb minden xartól. Nem blikket kell olvasni csókolom
2018. okt. 28. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!