Hogyan kell kislányt csinálni :-)?
Az ősi módszerrel.
Garancia semmire nincs.
Esetleg UH követéssel nagyobb esélyt lehet adni, de hogy valóban x spermium jut el és az y ami ott várakozik nem életképes már
Nah ez lutri
Létezik ovulációs teszt, amivel a peteérés ideje meghatározható. Az megmondja, hogy az emléleted ek megfelelően melyik nap előtt 3 nappal kellett volna szexelni.
Amúgy ez az elmélet roppant jól hangzik, nagyjából 50 százalékos a sikerrátája. Vagy bejön, vagy nem.
Ezt a kérdést én is kiírtam évekkel ezelőtt :-)
Anno a nőgyógyászomnál is rákérdeztem tud-e tanácsot adni.
Akkor csak mosolyogva ránézett az asszisztensnőjére, aki elárulta, hogy mindig lányra gyúrt, végül 3 fia lett.
Én is mindent kipróbáltam. A tudományostól a népi bölcsességekig... :-D
2 fiam született. Soha nem cserélném el őket kislányra. Imádom őket.
Szóval lehet sok praktika, de nem lehet befolyásolni.
Esélyeket el lehet tolni kicsit ilyesmivel, de tutira menni csak mesterségesen lehetne, amire Magyarországon nincs lehetőség.
A peteérés előtt (mondjuk ha pontos a ciklusod, ovulációs teszttel meg tudod határozni az előző pár hónap alapján) max. 2-3 nappal szexeljetek, de utána már ne. Aztán lehet próbálkozni a hüvely ph-jának befolyásolásával ("nagyon" vágykeltő:)), azaz öblítesz és utána gyorsan akciózni kell. (Itt Czeizel Endre beszél ezekről a módszerekről: [link]
Mindez persze eleve csökkenti magának a teherbe esésnek az esélyét is egy hónapban, tehát lehet hogy az átlag 3 ciklus helyett jóval több lesz.
Aztán van amikor nem véletlenül "gyárt" valaki csupa egynemű gyereket, lehet genetikai oka is. A legújabb kutatások szerint ugyanis nem a leggyorsabban befutó ondósejt a nyertes, hanem a petesejt még válogat, hogy melyiket engedi be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!