Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az öblögetést mennyi idővel...

Az öblögetést mennyi idővel az együttlét előtt kell csinálni? Kislányt szeretnék és azt olvastam hogy akkor 1 liter vízbe 1 evőkanál 10%-os ecettel öblögessek.

Figyelt kérdés
Na de mennyi idővel előtte?És 5 percig legyen bent a folyadék?Vagy hogyan csináljam?Ezzel a módszerrel amúgy megölöm a fiúkat?Mert kisfiúnak is örülnêk csak legyek már terhes és nem akarom hogy ez miatt esetleg a làny ne sikerüljön de a fiú meg összejött volna de az öblögetés miatt nem jött.Szval hogy is van ez??
2015. máj. 22. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
És mi lesz a hüvely ph-val, nyálkahártyával, egészséges baktériumflórával? Mérlegeld, hogy mennyire fontos az a lány, mert ez minden, csak nem egy egészséges, jó megoldás, szerintem. Aki gyereket akar, az akarja nemtől függetlenül! Én ilyet nem tennék.
2015. máj. 22. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez úgy van ha valóban nem lenne káros és így tényleg csak lányok jönnének össze már rég elterjedt volna ez a módszer! Hülyeség, ne csináljátok, akkor már azt vegyétek figyelembe h a "lányos" spermák tovább élnek mint a fiúk, úgy időzítsétek az együttlétet a peteéréshez! De persze ez sem 100% de legalább de nem teszi tönkre a hüvely ph-ját stb...
2015. máj. 22. 13:17
 3/7 A kérdező kommentje:
4 fiam van...Kislánynak örülnék nagyon.
2015. máj. 22. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt megcsinálod, sem lányod sem fiad nem lesz. És még normális hüvelyflórád sem. Én pont fordítva voltam, én fiut szerettem volna nagyon, de ilyen eszembe sem jutott.
2015. máj. 22. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugye négy gyerekes anyukaként, érett felnőtt emberként te sem hiszed el ezt a marhaságot???
2015. máj. 22. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
16%

Jaj, már, akik elszólják emiatt a krédezőt nézzenek már utána a dologmak! Ez nem hülyeség, Czeizel Endre is beszélt erről. Őersze, ő is mondta, hogy nem biztos, cska valamivel több esélye lesz a lányoknak.

Itt beszél róla, elmondja a kérdésedre is a választ.

Ettől függetlenül, ezzel a ódszerrel én sem próbálkoztam, én attól tartok, hogy elrontanám a hüvelyem ph-ját és lehet egyik sem sikerülne. De nekem még nincs gyerekem, fiúnak is örülnék, csak lánynak jobban.

2015. máj. 22. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

lemaradt a link

2015. máj. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!