Az öblögetést mennyi idővel az együttlét előtt kell csinálni? Kislányt szeretnék és azt olvastam hogy akkor 1 liter vízbe 1 evőkanál 10%-os ecettel öblögessek.
Figyelt kérdés
Na de mennyi idővel előtte?És 5 percig legyen bent a folyadék?Vagy hogyan csináljam?Ezzel a módszerrel amúgy megölöm a fiúkat?Mert kisfiúnak is örülnêk csak legyek már terhes és nem akarom hogy ez miatt esetleg a làny ne sikerüljön de a fiú meg összejött volna de az öblögetés miatt nem jött.Szval hogy is van ez??2015. máj. 22. 13:08
1/7 anonim válasza:
És mi lesz a hüvely ph-val, nyálkahártyával, egészséges baktériumflórával? Mérlegeld, hogy mennyire fontos az a lány, mert ez minden, csak nem egy egészséges, jó megoldás, szerintem. Aki gyereket akar, az akarja nemtől függetlenül! Én ilyet nem tennék.
2/7 anonim válasza:
Hát ez úgy van ha valóban nem lenne káros és így tényleg csak lányok jönnének össze már rég elterjedt volna ez a módszer! Hülyeség, ne csináljátok, akkor már azt vegyétek figyelembe h a "lányos" spermák tovább élnek mint a fiúk, úgy időzítsétek az együttlétet a peteéréshez! De persze ez sem 100% de legalább de nem teszi tönkre a hüvely ph-ját stb...
3/7 A kérdező kommentje:
4 fiam van...Kislánynak örülnék nagyon.
2015. máj. 22. 13:17
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha ezt megcsinálod, sem lányod sem fiad nem lesz. És még normális hüvelyflórád sem. Én pont fordítva voltam, én fiut szerettem volna nagyon, de ilyen eszembe sem jutott.
5/7 anonim válasza:
Ugye négy gyerekes anyukaként, érett felnőtt emberként te sem hiszed el ezt a marhaságot???
6/7 anonim válasza:
Jaj, már, akik elszólják emiatt a krédezőt nézzenek már utána a dologmak! Ez nem hülyeség, Czeizel Endre is beszélt erről. Őersze, ő is mondta, hogy nem biztos, cska valamivel több esélye lesz a lányoknak.
Itt beszél róla, elmondja a kérdésedre is a választ.
Ettől függetlenül, ezzel a ódszerrel én sem próbálkoztam, én attól tartok, hogy elrontanám a hüvelyem ph-ját és lehet egyik sem sikerülne. De nekem még nincs gyerekem, fiúnak is örülnék, csak lánynak jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!