Hogyan kell kislányt csinálni :-)?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a petesejt kilökődése előtt érdemes 2-3 nappal előtte együtt lenni, mert a lány spermák lassabbak de tovább élnek, míg a fiú spermák gyorsak de rövidebb ideig maradnak fogamzóképesek. Honnan lehet tudni, hogy már kilökődött a petesejt?2019. nov. 20. 13:41
11/12 anonim válasza:
Ovu teszttel lehet tudni!!!
Olvassatok utana.
Nekem sikerült a kislány, tegnap volt két hónapos :))
Amikor pozitív már nem együtt lenni, mert onnantól számítva 36 órán belül reped a tüsző és kilökődik a petesejt.
Addig együtt lenni, míg negatív.
Akkor pozitív csak, ha ugyanolyan erős a ket csík.
Ha nem, akkor az még negatív.
Czeizel módszernek is mondják ezt.
Egyébként ez a legmegalapozottabb orvosi, otthoni dolog, amivel lehetséges befolyásolmni.
Sok szerencsét!
12/12 anonim válasza:
Szerintem lányt csinálni nem nagy gond!A fiú már bonyolultabb!Ahhoz már nyugisabb helyzet kell!A penisz makkjat nyomd be neki teljesen a méh szajig!Oda spricceld be az összes spermat!El kell érni,hogy a nőnek orgazmusa legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!