Kislányt szeretnénk 3. babának. Befolyásolhatjuk ezt valahogy?
Figyelt kérdés
Van két fiunk. Szeretnénk 3.babát. Sajnos volt egy vetèlèsem 2hònapja. Decemberben kezdjük el újra a baba projektet.2018. nov. 21. 21:16
1/10 anonim válasza:
Ha ilyen lehetne...de sajnos nincs.
2/10 anonim válasza:
Ovu előtt 3-4 nappal legyetek együtt. Utána már nem.
3/10 anonim válasza:
Hal Isten nem.
Én is örülnék, félig meddig ha lehetne. De jobb az emberiségnek ha ebbe nem szólhat bele. Kromoszóma kérdése.
Sem időzítés sem semmi nem segit
7/10 anonim válasza:
Itthon nem. Máshol van ahol lehet, azt hiszem 3 gyerek után, de az beültetett embrió lenne, szóval szerintem felesleges kockázat.
8/10 anonim válasza:
Az én nagyanyam azt mondta, hogy menet közben az apuka tátsa el a száját, akkor tuti lány lesz....
Komolyra fordítva a szót, nem tudod befolyásolni, még az ovu elott 3-4 nappal sem, mert akkor nekem most 2 lányom lenne.
Maximum nagyon koncentraltok rá, vagy bejön, vagy nem.
9/10 anonim válasza:
Max, ha örökbe fogadtok. Vannak különböző népi praktikák, de lutri, hogy bejön és, ha bejön attól e.
10/10 anonim válasza:
Van 1 lányom és 3 fiam. Szerettünk volna 2-2-t, de nem sikerült. Se ima, se időzítés, se "lányos" diéta, se semmi nem vált be, amit még a neten összeolvashatsz erről. De egyik fiamat se cserélném el lányra! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!