Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyakori házasélet mellett...

Gyakori házasélet mellett kizárt, h kislányt sikerül összehozni?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasom, h akik egyszer v. kétszer próbálkoztak a ciklusban azoknak lányuk lett.
2018. jan. 4. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi koze hozza.
2018. jan. 4. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne egymáshoz :)
2018. jan. 4. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A mikor és mennyiszer melletti nemek csak statisztika, amúgy 50-50 százalék esély van mindig mindkét nemre...

Nekünk egy hónapban 7 együttlét volt kétszer, és kétszer született lányunk. Volt egy hónap, hogy egy alkalommal voltunk együtt, semmi több, na belőle lett kisfiú :)

2018. jan. 4. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem, hogy csak azoknak születne lányuk, akik kizárólag pirosbetűs ünnepeken szeretkeznek.

Meg ilyen alapon első gyerekként ritka lenne a lány, amíg totál egymásra van kattanva a két ember, és kefélnek, mint a nyulak, addig rendre kisfiúk születnének, és amikor már kezdik unni egymást, és csak hébe-hóba bújnak ágyba, jönnének a lányok.

Most komolyan, a 21. századba van aki még elhiszi az ilyesmit???

2018. jan. 4. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Ne már, ilyen baromságokban hinni?!

Mi ugyanúgy csináltunk mindent férjemmel (peteérés környékén naponta-kétnaponta), és egy fiunk, egy lányunk van.

2018. jan. 4. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi abban az időszakban minden nap nyomtuk az ipart és kislány lett, akkor? :D
2018. jan. 4. 22:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

2.lányom napi 2-3 szex mellett fogant...

Az elsőnél kb 2 naponta szexeltünk.

Most ritkábbak voltak az együttlétek, de nem alapozok erre, jelenleg 8 hetes vagyok. (Olvastam, hogy jelenleg kb akkora, mint egy cseresznye. Erre mondtam a páromnak, kérdés, hogy kukacos cseresznye vagy sem :))

2018. jan. 4. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Nemtom az ilyenek hol lógtak bioszról...
2018. jan. 5. 00:15
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Van aki ennek hisz?:D

Mi nyomtuk mint a nyulak(nem figyeltem h van-e peteeres) és fiú lett :D

2018. jan. 5. 06:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elso gyereknel ritkan tudtunk egyutt lenni. Az elso terhessegbol lany lett, a masodiknal fiu. Pedig csak 1x voltunk egyutt az abban a honapban mikor sikerultek. 
2018. jan. 5. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!