Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnék egy kislányt?...

Nagyon szeretnék egy kislányt? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már fiatal korom őta úgy terveztem hogy egy lányt és egy fiű gyermeket akarok.(de egy lányt mindenképpen) Csak két gyereket. . Hát lett két fiam, akik gyönyörüek, imádom őket, de egyszerűen nem tudom hogy felejtsem el hogy nem lesz lányom.Minden nap eszembe jut, vagy ha ismerosokhoz megyünk akiknek lánya van , családban barátokhoz rámtör hogy nekem mert nem lehet lányom. Bután hangzik de harmadik gyereket akkor vállalnak ha tudnám biztosra hogy kislány lenne amit ugye nem lehet befolyásolni, Csak azért bevallalni harmadik gyermeket hátha lány nem szeretnék, csak Volt valaki hasonló helyzetben? Bevallalta a harmadikat hátha? Ilyeneket ne írjátok hogy valakinek gyereke se lehet még egészség a fontos stb tisztában vagyok vele és örülök is hogy van két szép egészséges gyerekem, de nem tudom ezt elfelejteni. Valaki hasonló cipőben?
2020. jan. 16. 19:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Sok ilyet ismerek. Sehol nem jött össze az ellenkező nemű gyerek. Volt, ahol 4 lány után nagyon akartak egy fiút és ikerlányok lettek.

Amúgy sehogy sem lehet befolyásolni.

2020. jan. 16. 19:52
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk is hasonló, nagyon szeretem a fiaim és nem cserélném el őket, de mindig bennem lesz a "milyen lenne". Szívem szerint akkor is bevállalnék persze harmadikat, ha utána három királyfim lenne, de sajnos nem lesz. Tuti módszer Magyarországon nincs (mesterségesen külön lehetne választani a spermát). Befolyásolni lehet házi praktikákkal, de csak kicsit tudod eltolni az esélyeket, szóval benne van a pakliban, hogy akkor is pont "fiút húztok".
2020. jan. 16. 19:54
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Van egy barátnőm, aki a 8. lánya az apjának a harmadik feleségétől. Ráadásul mesélte, hogy ő igazából csak besikerült, nem tervezték már, de óó na most ez fiú lesz alapon megtartották, de nem lett. =D

Esetleg fogadj örökbe.

2020. jan. 16. 20:03
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Két lányom volt (imádom őket), de mindig szerettem volna egy fiút.... De harmadik gyereket nem akartam. "Véletlenül" terhes lettem, megtartottuk, fiú lett. Vele lett teljes a család.
2020. jan. 16. 20:09
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Ismerek, lett egy lánya aztán később fiút akart azert akart teherbe esni hogy hatha fiu és megint lány lett

Anyam hugarol beszelek, anyám szintén 2 lányt szült, engem és nővérem

És enis nem reg szultem hát lány lett :D de en lanyt is akartam

En azt mondom ne akarj azert szulni mert hatha lany lesz.. Es ha fiu akkor meg majd rossz erzes fog eltolteni meg lehet rateszi majd a belyegjet a kapcsolatotokra.

Szeirntem is fogadj örökbe egy lányt akkor mar

2020. jan. 16. 20:16
 6/18 anonim ***** válasza:
33%

Van rá sok praktika ami vagy humbuk vagy nem,de nekünk bejött.

Olvass utánna.

A lényege az hogy a spermiumok közül a lányok a savas vagy lúgos (?) (pontosan nemtudom) ph-t szeretik a hüvelyben,és abban a fiú spermiumok nem. Ergo a lányok érnek célba.

Ez a ciklus bizonyos napján van,szóval előre lehet tervezni mikor legyen Akció.

Mindjárt megkeresem azt ahol ezt pontosan leírják.

2 fiunk van,úgy gondoltuk jöhet tesó,dehát mi is hugit szerettünk volna. Elolvastam,gondoltam próba cseresznye,de ha siker lesz akkor Hurrá!

És lám sikerült. 12 és 8 éves fiúk után csajszinak örülhettünk.

Le lehet hurrogni hogy ilyen nincs,meg hülyeség.

De nem woodoo-ról van szó

2020. jan. 16. 20:26
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Ismerősömék ugyanígy 2 fiú után vállaltak be egy harmadik gyereket,hátha lány lesz,fiú lett.

Annak idején én is 3 gyereket szerettem volna,kislányokat.

Van 4 fiam (2 örökbefogadott,2 nevelt). Igen,lehet örökbefogadni,de kislányokra többet kell várni. Emiatt nem kötöttük ki,hogy csak lányt szeretnénk. Jöttek a fiúk. Aztán nevelőszülő lettem. Na,gondoltam,most majd biztos lehet "kislányom" is. Hát nem két kisfiú érkezett újra? Elengedtem. Úgy tűnik,valami miatt a fiúk "szeretnék",hogy én legyek az anyukájuk. Már nem bánom.

Ettől függetlenül szurkolok,hogy,ha belevágtok,nektek sikerüljön. Tuti recept nincs rá. Hogy milyen nemű lesz a baba,az csakis az apukától függ. Ha x-kromoszómájú hímivarsejt termékenyíti meg a petesejtet,akkor lesz kislány,ha y,akkor kisfiú. Most lehet olyat olvasni,hogy a fiúk gyorsabbak,de kevesebb ideig maradnak életben,a lányok lustábbak,de hosszabb az életképességük,így ez alapján lehet időzíteni az aktust. De ez sem 100%.

Mindenesetre sok sikert nektek!

2020. jan. 16. 20:26
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Barátnőméknek 2 kisfia volt, besikerült a harmadik, megtartották hátha kislány lesz....kisfiú lett.
2020. jan. 16. 21:30
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Elvileg, ha a férfi családjában több a nő akkor nagyobb valószínűséggel lesz lánya. Apukám családjában csak fiú unokatesók és 2 fiú-lány ikerpár van. Keresztapámnak 4 húga van, ő egyszem fiú, 2 lánya van. Páromnak 3 nővére és 1 bátyja van, lányunk született. Legjobb barátnőmnek is minden vágya volt egy kislány, 2 fia lett. A férjének csak fiú tesója és fiú unokatesói vannak, 1 lány sincsen. De persze ezt is sok minden befolyásolhatja. Olyat is olvasni ha a spermiumok hamar találkoznak a petesejttel akkor fiú lesz, ha várniuk kell 1-2 napot ameddig kiszabadul a petesejt akkor pedig lány. De ezt sem lehet biztosra mondani.
2020. jan. 16. 21:31
 10/18 anonim ***** válasza:
14%
Vérteszttel meg lehet mondani igen korán elég biztosan, hogy fiú vagy lány, ha lány elvetetném. Kegyetlenül hangzik, de ha nem lehet lombiknál "csak úgy" kérni, hogy milyen nemű lehessen egy többedig gyerek, én ezt simán bejátszanám.
2020. jan. 16. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!