Nagyon szeretnék egy kislányt? Mit csináljak?

Sok ilyet ismerek. Sehol nem jött össze az ellenkező nemű gyerek. Volt, ahol 4 lány után nagyon akartak egy fiút és ikerlányok lettek.
Amúgy sehogy sem lehet befolyásolni.

Van egy barátnőm, aki a 8. lánya az apjának a harmadik feleségétől. Ráadásul mesélte, hogy ő igazából csak besikerült, nem tervezték már, de óó na most ez fiú lesz alapon megtartották, de nem lett. =D
Esetleg fogadj örökbe.

Ismerek, lett egy lánya aztán később fiút akart azert akart teherbe esni hogy hatha fiu és megint lány lett
Anyam hugarol beszelek, anyám szintén 2 lányt szült, engem és nővérem
És enis nem reg szultem hát lány lett :D de en lanyt is akartam
En azt mondom ne akarj azert szulni mert hatha lany lesz.. Es ha fiu akkor meg majd rossz erzes fog eltolteni meg lehet rateszi majd a belyegjet a kapcsolatotokra.
Szeirntem is fogadj örökbe egy lányt akkor mar

Van rá sok praktika ami vagy humbuk vagy nem,de nekünk bejött.
Olvass utánna.
A lényege az hogy a spermiumok közül a lányok a savas vagy lúgos (?) (pontosan nemtudom) ph-t szeretik a hüvelyben,és abban a fiú spermiumok nem. Ergo a lányok érnek célba.
Ez a ciklus bizonyos napján van,szóval előre lehet tervezni mikor legyen Akció.
Mindjárt megkeresem azt ahol ezt pontosan leírják.
2 fiunk van,úgy gondoltuk jöhet tesó,dehát mi is hugit szerettünk volna. Elolvastam,gondoltam próba cseresznye,de ha siker lesz akkor Hurrá!
És lám sikerült. 12 és 8 éves fiúk után csajszinak örülhettünk.
Le lehet hurrogni hogy ilyen nincs,meg hülyeség.
De nem woodoo-ról van szó

Ismerősömék ugyanígy 2 fiú után vállaltak be egy harmadik gyereket,hátha lány lesz,fiú lett.
Annak idején én is 3 gyereket szerettem volna,kislányokat.
Van 4 fiam (2 örökbefogadott,2 nevelt). Igen,lehet örökbefogadni,de kislányokra többet kell várni. Emiatt nem kötöttük ki,hogy csak lányt szeretnénk. Jöttek a fiúk. Aztán nevelőszülő lettem. Na,gondoltam,most majd biztos lehet "kislányom" is. Hát nem két kisfiú érkezett újra? Elengedtem. Úgy tűnik,valami miatt a fiúk "szeretnék",hogy én legyek az anyukájuk. Már nem bánom.
Ettől függetlenül szurkolok,hogy,ha belevágtok,nektek sikerüljön. Tuti recept nincs rá. Hogy milyen nemű lesz a baba,az csakis az apukától függ. Ha x-kromoszómájú hímivarsejt termékenyíti meg a petesejtet,akkor lesz kislány,ha y,akkor kisfiú. Most lehet olyat olvasni,hogy a fiúk gyorsabbak,de kevesebb ideig maradnak életben,a lányok lustábbak,de hosszabb az életképességük,így ez alapján lehet időzíteni az aktust. De ez sem 100%.
Mindenesetre sok sikert nektek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!