Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a tesztemre? Ott...

Ránéznétek a tesztemre? Ott van halványan a második vagy negatív?

Figyelt kérdés
[link]

2020. jan. 13. 06:59
 131/143 anonim ***** válasza:
Sziasztok belém ültettétek a bogarat ezért teszteltem ma egyet full negatív, semmi szellem csík meg ilyenek. Nem terveztünk kimondottan babát de nem is tetünk ellene. Szeretnénk de majd jön alapon voltunk eddig, de ez a majdnem hónap belém hozta a " de jó lenne már" érzest :)
2020. febr. 5. 12:53
 132/143 A kérdező kommentje:

Na végeztem a sürgösségin. Csináltak uhut. Két orvos nézte meg az eredményemet. A nőgyógyász azt mondta, szerinte csak ciszta, a főorvos azt mondta, szerinte vagy méhen kívüli vagy koraterhesség.

9mm volt a méhnyálkahártyám, ami igy vérzés után nagyon vastagnak számít.

Holnap megyek a hcg eredményemért, azzal vissza kell mennem még holnap az orvoshoz, akinél ma voltam. Röviden ennyi

2020. febr. 5. 14:07
 133/143 anonim ***** válasza:

És akkor ha van hcg a véredben akkor 2 nap múlva megismétlik a vérvizsgálatot?

Remélem kiderül már, hogy mi is van veled. 💕

2020. febr. 5. 14:14
 134/143 A kérdező kommentje:
Igen, pont, ahogy mondod :)
2020. febr. 5. 15:03
 135/143 anonim ***** válasza:
Remélem kora terhesség és nem méhen kívüli. A nyálkahártya tényleg vastag.
2020. febr. 6. 06:32
 136/143 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy ne extra legyen!
2020. febr. 6. 06:47
 137/143 A kérdező kommentje:
Cukik vagytok :) se a korai terhesség, se a méhenkivüli nem biztos. Szerintem terhességhez nem lesz köze, mert a tesztem már negatív. Én a hcg vvben sem bízok, szerintem az is negatív lesz és a cisztám szórakozik. Írok, ha megtudok valamit :)
2020. febr. 6. 07:02
 138/143 A kérdező kommentje:

Azt mondták nincs terhesség, arrol nem tud nyilatkozni, hogy volt e arrol nincs papir

Ciszta majd felszívódik, de a hormonjaimmal csinálni kell valamit, ugyhogy jövöhéten megyek hormon bogyókért

2020. febr. 6. 12:11
 139/143 A kérdező kommentje:
2020. febr. 19. 06:43
 140/143 anonim ***** válasza:

Írtam oda is (ott a 17. vagyok) nsgyon drukkolok!! 💕

Én mintha látnék némelyiken egy halvány csíkot, na de ez egy x-epil teszt,szóval bármi lehet! 😊

2020. febr. 19. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!