Ránéznétek a tesztemre? Ott van halványan a második vagy negatív?
Ma van a nemvárt, már az a halvány csik se jelenik meg. Lehet elindult valaki, de nem küzd tovább
Ez a teszt ha nincs semmi, full hómező, nem szokott száraadási lenni, ráadásul ezek rögtön kijöttek igy nem lehet száradási, mert az csak időn túl jelenhet meg
Ezt a hónapot már elengedtem
"Lehet elindult valaki,de nem küzd tovább."
Ezt a mondatodat megkönnyeztem. Eszembe juttatta az én fiatalkori éveimet. Rengeteg negatív teszt után meddőségi kivizsgálások,inszemek,lombikok sikertelenül.
Bocs az offért.
Neked szívemből kívánom,hogy sikerüljön minél hamarabb.
Ha nem baj,követem a kérdést,és remélem,írsz majd,hogy mi újság.
Drukkolok nagyon❣
Persze, írok mindenképp, de ha gondolod írhatsz privit is :)
Köszönöm, mi is reméljük, hogy minél hamarabb összejön és nem kell azokon végigmennünk, mint nektek
Szerintem borzasztóan rágörcsölsz a dologra. Tudom, hogy nagyon várja az ember, de próbálj meg kicsit lazítani. Ezzel a rengeteg teszttel is csak nagyon ráizzítod magad, aztán nagyobb lesz a csalódás.
Kívánom, hogy minél előbb összejöjjön a pici
Havonta max 2 tesztet szoktam csinálni. Most a halvány vonalka miatt nyomadtam
Ahoz képest, ahogy csináltam.. huu.. nagyon rá voltam pörögve, ahhoz képest ez semmi már
Próbálom, de 17 hónap után nehéz.
Június körül kezdek el gyógyszert szedni, addig nagy csoda lenne, ha összejönne ilyen értékekkel, ami nekem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!