Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a tesztemre? Ott...

Ránéznétek a tesztemre? Ott van halványan a második vagy negatív?

Figyelt kérdés
[link]

2020. jan. 13. 06:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/143 A kérdező kommentje:
Feleslegesnek érzem. Ha baba van és meg is marad akkor a teszt is ki fogja mutatni. Hameg nem erősödik a teszt, nem szurkáltatom magam össze
2020. jan. 19. 13:51
 72/143 anonim ***** válasza:
49%
Nekem ezek mind száradási csíknak tűnnek sajnos. Meg olyan sötét a kép is.
2020. jan. 19. 13:55
 73/143 anonim ***** válasza:
66%
Ne legyen igazam de összes szerintem száradási csík. ÉS s ezt nem rosszindulat ól >rom kívánom nagyon higy sikerüljön de ha esetlegesen a 8-9dpon ha terhesség van és valamicskét a második csík látszódik a teszten akkor egy két nap múlva erősebbnek kéne lennie. Szerintem negatívak De szívből kívánom higy ne legyen igazam 🍀🍀🍀
2020. jan. 19. 14:04
 74/143 A kérdező kommentje:

Ma van a nemvárt, már az a halvány csik se jelenik meg. Lehet elindult valaki, de nem küzd tovább

Ez a teszt ha nincs semmi, full hómező, nem szokott száraadási lenni, ráadásul ezek rögtön kijöttek igy nem lehet száradási, mert az csak időn túl jelenhet meg

Ezt a hónapot már elengedtem

2020. jan. 19. 14:29
 75/143 anonim ***** válasza:
90%

"Lehet elindult valaki,de nem küzd tovább."

Ezt a mondatodat megkönnyeztem. Eszembe juttatta az én fiatalkori éveimet. Rengeteg negatív teszt után meddőségi kivizsgálások,inszemek,lombikok sikertelenül.

Bocs az offért.

Neked szívemből kívánom,hogy sikerüljön minél hamarabb.

Ha nem baj,követem a kérdést,és remélem,írsz majd,hogy mi újság.

Drukkolok nagyon❣

2020. jan. 19. 14:56
 76/143 A kérdező kommentje:

Persze, írok mindenképp, de ha gondolod írhatsz privit is :)

Köszönöm, mi is reméljük, hogy minél hamarabb összejön és nem kell azokon végigmennünk, mint nektek

2020. jan. 19. 15:04
 77/143 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem borzasztóan rágörcsölsz a dologra. Tudom, hogy nagyon várja az ember, de próbálj meg kicsit lazítani. Ezzel a rengeteg teszttel is csak nagyon ráizzítod magad, aztán nagyobb lesz a csalódás.

Kívánom, hogy minél előbb összejöjjön a pici

2020. jan. 19. 17:31
 78/143 A kérdező kommentje:

Havonta max 2 tesztet szoktam csinálni. Most a halvány vonalka miatt nyomadtam

Ahoz képest, ahogy csináltam.. huu.. nagyon rá voltam pörögve, ahhoz képest ez semmi már

Próbálom, de 17 hónap után nehéz.

Június körül kezdek el gyógyszert szedni, addig nagy csoda lenne, ha összejönne ilyen értékekkel, ami nekem van

2020. jan. 19. 17:38
 79/143 anonim ***** válasza:
92%
73 válaszoló vagyok próbáld meg az Inofolic port nekem enyhe PCO és inzulinrezisztencia mellett 3honap alatt osszejott a baba, olyan peteerest csinalt hogy csak na 😂nem mondom hogy mindenki ék bevalik. De egy próbát meger.sok köt olvastam róla
2020. jan. 19. 19:48
 80/143 anonim ***** válasza:
92%
A férjem pedig a Folandrolt szedte így jött össze. Pedig első babánk lombikos volt
2020. jan. 19. 19:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!