Ránéznétek a tesztemre? Ott van halványan a második vagy negatív?
Ne foglalkozz a kötekedőkkel kérdező, mi drukkolunk neked, és várjuk a fejleményeket! 💕
(Amúgy milyem fura hogy egy elkezd kötekedni és a többi is hogy felbátorodik egyből)
Ja nem most figyeltem, hogy csak 1 kötekedő van, csak sokszor írt...
De látod kérdező többen vagyunk akiket tényleg érdekel, hogy mi van veled, mint aki kötekedni jött ide 😊
Igen, látom
Aranyosak vagytok, nagyon jól esik😊😊
Engem is érdekel, jelentkezz kérlek, ha van fejlemény!
5 terhességből 3 vetélés, 2 egészséges gyerekem van, úgyhogy tudom mit érzel.
Drukkolok!
Mai teszt.. jól beszívtam vele
Sztem rossz volt. Hiába mártottam bele, nem szívta fel a vizeletet, ahogy a kezemmel megnyomkodtam a szivacs részét úgy sikerült elérnie a cuccnak a reagenspapirt. Azon lett halvány második csík, de én abban nem bíztam, így ugyan abból a vizeletből csináltam mégegy ugyan olyat, azon semmi nincs.
Én elfogadtam, hogy ebben a hónapban sincs baba, elmegyek a kis bogyómért, aztán egyszer csak lesz nekünk is babánk :(
Ilyen lett a teszt, ebben semmilyen reményt nem látok már..
Szia. Volt egy movo romed halvány pozi tesztem is tegnap előtt, viszont tegnap elöntött a vér nagyon durván, többször összeestem, vert a víz, remegtem. Annyiban volt jó, hogy tudtam mikor fáj, mert kereken 4 percenként fájt 1 percig. Aztán délután, mintha elvágták volna, semmi bajom azóta, csak ma reggelre kijött valami 2-3 centis átmérőjű véres nyálkás izé.
Mivel ájulásig, sírásig fájt, orvosnál kötöttem ki, azt mondta egyértelmű vetélés.
Mindig durva a mensi, de most mindent vitt.
Ez lett a vége sajnos. Február 12 megyek dokihoz, ír fel nekem gyógyszert a kusza hormonjaimra
Nagyon sajnálom
Ne add fel. Rendbe teszik a hormonjaidat és sikerülni fog
Nagyon sajnálom, sajnos tudom mit érezhetsz.
Drukkolok továbbra is! Jelentkezz, ha van fejlemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!