Ránéznétek a tesztemre? Ott van halványan a második vagy negatív?
Nagyon sajnálom. Én is hasonlón mentem nem rég keresztül. Szintén elöntött a vér, és egy nagy darabka jött ki belőlem. Ez történt 5 hetesen. Szörnyű volt, de nem szabad magad elhagyni, bízni kell a legjobbakban!
A következő ciklusban ismét pozitívat teszteltem, mint kiderült progeszteron hiányom volt nem kicsit! Ez okozhatta a vetélésemet.
Jelenleg minden rendben a babámmal és velem is, szépen növekszik! 😊
Kitartást, a következő már veled marad! 🙏
A progim nekem is kevés, peteérésem is csak kevésszer van, erre kapok gyógyszert.
Köszönök mindent, írok, ha van fejlemény:)
Na sziasztok...
Barátaim rávettek, csináltam reggel még egy tesztet, mert ha halványodik, akkor szépen ürül kifele aa dolog.. namost.. picivel még erősebb volt a tegnapi, mint a hétfői, már max olyan cisztára tudok gondolni, ami hcgt termel, mert ez nem normális
Ha van rajta egy halvány csík az hogy lenne már negatív?!
Ne már, hogy nem látjátok!
Az teljesen egy másik dolog, hogy nem akarjátok, hogy hiú ábrándokba ringassa magát a kérdező, de szerintem fele annyira sincs rápörögve a témára, mint egy-két válaszoló! ;) Szóval el tudja fogadni, ha esetlegesen negatív lenne a teszt, ez pont pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!