Nem szeretne babát, mégis elmegy bennem?
A párommal beszélgettünk valamelyik héten és megkérdeztem tőle, hogy szeretne-e babát (én szeretnék). Mivel előtte mondta, hogy bennem szeretne elmenni. A válasza "nem" volt. Viszont azóta folyamatosan bennem megy el, úgy hogy közben nem húz gumit és én sem szedek fogamzásgátlót. Megkérdeztem tőle, hogy miért teszi akkor ezt, viszont mindig tereli a témát vagy felhúzza magát a kérdésen.
Szerintetek szeretne babát csak nem akarja elmondani, vagy a vágy hajthatja?
Tudom, hogy kommunikáció nélkül nehéz megbeszélni ezeket, de sajna párom nagyon makacs.
Esetleg tanácsokat tudtok adni, hogyan vegyem rá arra, hogy elmondja miért teszi ezt?

Nem tudom ki pontoz le
A lényeg hogy ha gyerek lesz, azt egyedül vállalod
Hiába a párod is ott volt amikor megfogant a babba.
Ritka, ahol változik a helyzet..

#8-as OFF, de csakhogy válaszoljak: 3 éves kapcsolatból lettem terhes, azt ne mondd, hogy ennyi idő után és fél év együttélés után nem állíthatom lazán kész tények elé a barátomat. Persze, majd még rohanjak én abortuszra, mert őfelsége nem akart gumit használni már.
Mint írtam, a vége happy end lett, már Ő is várja a kislányt. :)

14: A kapcsolatodat te ismered, én a közös döntés híve vagyok. Mi öt év után megbeszéltük. Megnyugtatóbb úgy együtt lenni és gyereket vállalni, hogy tudom hogy a másik is várja, és esetleg nem kell a bíróságon üldöznöm meg a láthatáson marakodnom. De hát ahány ház, annyi szokás.
A kérdező esetében viszont láthatóan nulla a kommunikáció, így szerintem ez a kapcsolat bele is pusztulna első körben.

"Mint írtam, a vége happy end lett, már Ő is várja a kislányt. :)"
A gyerekvárás a férfi számára tényleg happy, mivel semmi gondja nincs vele. Majd ha az átvirrasztott éjszakák, a dackorszak, a kamaszkor után is melletted lesz, akkor mondhatod, hogy happy end.

Épeszű pár nem szexel gumi nélkül, ha nincs közös döntéssel gyerekcsinàlás...
Elképesztők vagytok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!