Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem szeretne babát, mégis...

Nem szeretne babát, mégis elmegy bennem?

Figyelt kérdés

A párommal beszélgettünk valamelyik héten és megkérdeztem tőle, hogy szeretne-e babát (én szeretnék). Mivel előtte mondta, hogy bennem szeretne elmenni. A válasza "nem" volt. Viszont azóta folyamatosan bennem megy el, úgy hogy közben nem húz gumit és én sem szedek fogamzásgátlót. Megkérdeztem tőle, hogy miért teszi akkor ezt, viszont mindig tereli a témát vagy felhúzza magát a kérdésen.

Szerintetek szeretne babát csak nem akarja elmondani, vagy a vágy hajthatja?

Tudom, hogy kommunikáció nélkül nehéz megbeszélni ezeket, de sajna párom nagyon makacs.

Esetleg tanácsokat tudtok adni, hogyan vegyem rá arra, hogy elmondja miért teszi ezt?

2019. dec. 28. 17:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Jobb neki gumi nélkül, ha terhes leszel az meg a te bajod lesz
2019. dec. 28. 17:52
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Én nem is engedném hogy gumi nélkül rakja be. Nekem is a volt párom ilyen volt mondtam felejtős. Ne engedd neki aztán ott maradsz egy babóval mit csinálsz? A mostani párommal már van egy 9hónapos kisfiúnk és hidd el néha nekünk is fejtörést okoz a kishuncutság és mi lesz később... :D viccet félre téve ne engedd hogy gumi nélkül csináljátok...
2019. dec. 28. 17:52
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom ki pontoz le

A lényeg hogy ha gyerek lesz, azt egyedül vállalod

Hiába a párod is ott volt amikor megfogant a babba.

Ritka, ahol változik a helyzet..

2019. dec. 28. 17:53
 14/26 anonim ***** válasza:
17%

#8-as OFF, de csakhogy válaszoljak: 3 éves kapcsolatból lettem terhes, azt ne mondd, hogy ennyi idő után és fél év együttélés után nem állíthatom lazán kész tények elé a barátomat. Persze, majd még rohanjak én abortuszra, mert őfelsége nem akart gumit használni már.

Mint írtam, a vége happy end lett, már Ő is várja a kislányt. :)

2019. dec. 28. 17:54
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

14: A kapcsolatodat te ismered, én a közös döntés híve vagyok. Mi öt év után megbeszéltük. Megnyugtatóbb úgy együtt lenni és gyereket vállalni, hogy tudom hogy a másik is várja, és esetleg nem kell a bíróságon üldöznöm meg a láthatáson marakodnom. De hát ahány ház, annyi szokás.

A kérdező esetében viszont láthatóan nulla a kommunikáció, így szerintem ez a kapcsolat bele is pusztulna első körben.

2019. dec. 28. 17:59
 16/26 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem akar gyereket, viszont gumiban nem szeret szexelni. Elvégre nem neki kell kihordania, nem neki kell megszülnie, nem neki kell felnevelnie, ha nincs neki bejelentett munkahelye, jövedelme, még gyerektartást sem tudnak miből fizettetni vele, tehát mi baja lehet?
2019. dec. 28. 18:44
 17/26 anonim ***** válasza:
96%

"Mint írtam, a vége happy end lett, már Ő is várja a kislányt. :)"

A gyerekvárás a férfi számára tényleg happy, mivel semmi gondja nincs vele. Majd ha az átvirrasztott éjszakák, a dackorszak, a kamaszkor után is melletted lesz, akkor mondhatod, hogy happy end.

2019. dec. 28. 18:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Épeszű pár nem szexel gumi nélkül, ha nincs közös döntéssel gyerekcsinàlás...

Elképesztők vagytok.

2019. dec. 28. 18:52
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Rávenni valakit valamire, amit nem akar.....ez már régen rossz. Én nem értem az embereket, de tényleg. Már világosan a tudtodra adta a párod, hogy ha feszegeted a témát, akkor morcos lesz vagy terel. Nem érdemes tovább próbálkoznod. Neked kell eldöntened, hogy ez jó neked vagy sem. Valszeg úgy áll hozzád a drága, hogy majd lesz valahogy, aztán majd lelépek.
2019. dec. 28. 18:53
 20/26 anonim ***** válasza:
92%
Basszus....elég necces a jövő képetek.
2019. dec. 28. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!