Párom még nem akar babát de ha becsúszik nem baj azt mondja. Akkor mégis szeretne már gyereket?
Egészségügyi probléma miatt abba kellett hagynom a fogamzásgátlót.
Probáltuk a gumit de nem jött be.
Mivel csak jövőre terveztük a babát ezért ez kicsit patthelyzet volt. Az esküvő főleg páromnak fontos engem nem különösebben érdekel, de ő csak utána szeretne gyereket.
Viszont azt beszéltük meg, ha már így alakult akkor már nem védekeznénk csak naptár módszerrel és ha becsúszik a baba nem gond.
De a tervezett babának nagyon ellene van párom. Ez hogy lehet? Vagy mégis szeretne csak az elvei miatt (előbb esküvő utána gyerek) miatt nem meri felvállalni?
Anyagi problémáink egyáltalán nincsenek, saját lakás, autó, normális munkahely és 7,5 éve vagyunk együt
26L 29F
Igen, októberben lesz az esküvő és úgy terveztük utána állunk neki a próbálkozásnak.
Csak ő szereti a nagyobb dolgokat megtervezni és szerintem emiatt változtat nehezen vagy nem akar változtatni.
Én úgy vagyok ha már így alakult akkor miért ne jöhetne most a baba, azon a pár hónapon nem múlik, lehet addig össze se jön.
Ezért ezt a köztes megoldást beszéltük meg, bár nekem jó október után is de az óvszert nem szereti egyikőnk se ezért gondoltam hogy akár bele is vághatnánk.
Remélem nincs igazatok mert nagyon szeretem őt.
Érdekes.ne erőltesd.akkor nyomjátok a naptár módszert.csak ne csapd be!
Én ezt a "nem baj ha becsúszik" dolgot nem tartom valami szépnek.ez olyan véletlennek hangzik. vagy szeretnénk vagy nem.
Köszönöm a tanácsokat! Nem fogom becsapni annak nincs értelme! Rendesen figyelem a testem, szóval ami tőlem telik megteszem.
Utolsó
Nem annyira fair dolog ha hazudok neki, de ez lehetne egyfajta teszt is. Elgondolkozom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!