Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem szeretne babát, mégis...

Nem szeretne babát, mégis elmegy bennem?

Figyelt kérdés

A párommal beszélgettünk valamelyik héten és megkérdeztem tőle, hogy szeretne-e babát (én szeretnék). Mivel előtte mondta, hogy bennem szeretne elmenni. A válasza "nem" volt. Viszont azóta folyamatosan bennem megy el, úgy hogy közben nem húz gumit és én sem szedek fogamzásgátlót. Megkérdeztem tőle, hogy miért teszi akkor ezt, viszont mindig tereli a témát vagy felhúzza magát a kérdésen.

Szerintetek szeretne babát csak nem akarja elmondani, vagy a vágy hajthatja?

Tudom, hogy kommunikáció nélkül nehéz megbeszélni ezeket, de sajna párom nagyon makacs.

Esetleg tanácsokat tudtok adni, hogyan vegyem rá arra, hogy elmondja miért teszi ezt?

2019. dec. 28. 17:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
szerintem szimplán úgy van vele hogy majd elveteted vagy lelép. kijelentette hogy nemakar gyereket, és felhúzza magát ha feljön a téma. szerinted?!
2019. dec. 28. 17:30
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha szeretne gyereket, nem terelné a témát. Mondjuk neked is lehetne annyi eszed, hogy nem engeded neki gumi nélkül, amíg ezt nem tisztáztátok. Mégis mit csinálsz, ha terhes leszel?
2019. dec. 28. 17:36
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Örülj neki, hogy nem szeretne gyereket, nem is való neki, ha ennyire gyerek még ő maga is.
2019. dec. 28. 17:38
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Mert utána nem az ő "gondja"
2019. dec. 28. 17:39
 5/26 anonim ***** válasza:
32%

Az én párom dettoo ugyanezt játszotta veelm laza 3 hónapig.... aztán a harmadik ilyennél bumm, jött a két csík! Én azt mondtam, igy jártál, elvetetni meg akkor sem fogom, ha térden állva könyörög nekem.

Februárra várom a kicsit, az elején amennyire idegbeteg állat volt, most annyira lelkesen kérdezget minden nap, hogy vagyok, mi volt az orvosnál, neveket is nézeget.

Szerintem ha teherbe esel, szimplán állítsd kész tények elé! Aki ekkora felelőtlen, hogy védekezni nem akar, az utána ne is sírjon, hogy nem akar gyereket! Előbb kellene gondolkoznia jó néhány férfinak, ugyanis a nő nem kötelezhető abortuszra senki kedvéért.

2019. dec. 28. 17:40
 6/26 anonim ***** válasza:
90%
Felelőtlen egy pasi de mondjuk te is vigyázhatnál addig amig nem beszélitek meg. Mert meg Kell. Addig nem hagynám békén, mi az, hogy tereli? De belém menni jó? Aztán ha terhes leszel ott hagy mert Ő meg mondta, hogy nem akar gyereket? Pffff
 7/26 Metionin ***** válasza:
91%
Mert gondolja, hogyha teherbe esel akkor vagy elveteted vagy lelép. Én a helyedben meggondolnám ezt a kapcsolatot, he te szeretnél gyereket, azt egy olyan férfival kéne vállalni akinél nem áll fenn a veszélye hogy egy terhesség bejelentésére szedi a sátorfát. Addig is ne szexelj vele védekezés nélkül, egyedülálló anyának lenni szar, hidd el.
 8/26 anonim ***** válasza:
96%

OFF: #5 Mert az így megy, hogy kijelenti a pasasnak és minden megoldódik. Ha a pasas lepattan, utána 20e gyerektartással kiszúrja a kérdező szemét, és attól még a kérdezőnek meg kell oldania az életét. Jó hogy nálatok happy end lett, de ismerőseim között az ilyen teherbeesések többségénél a nő (és a gyerek) húzta a rövidebbet.

ON Szerintem a védekezés két ember felelőssége, és tetszik, nem tetszik, a nőnek van több vesztenivalója. Szerintem eléggé naiv (értsd: ostoba) dolog ezt így engedni, mert láthatóan degenerált a pasas, gyereket nem akar, de tojik is a dologra. Ide a rozsdás bökőt, hogy utána nyúlcipőt húzna, te pedig építheted a romokon az életedet. Ha mégis gyereket akar, hát tudod kinek kéne olyan pasi, aki ezt nem képes kommunikálni. Egy komoly párkapcsolat és egy gyerek rengeteg kommunikációt igényel, ez így meg lóphasz. Ne legyél hülye, ne terhesen állítsd kész tények elé (ahogy az ötös javasolta), hanem ELŐTTE.

2019. dec. 28. 17:46
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
Fogyatékosok. Légyszíves szedj gyógyszert, vagy csinálj valamit, hogy ne legyél terhes. Borzasztóan megszívnà szegény gyerek.
2019. dec. 28. 17:48
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

Miért pontozol le mindenkit nullára? Kérdező, akkor tégy ahogy szeretnél. Én a helyedben ha terhes maradnék, természetesen maradna a baba, maximum a pasi repülne, de ha te ennyire félsz a terhességtől, akkor szakíts vele, ha nem akar a továbbiakban sem védekezni.

Ahány nő, annyi elv. Van akinek ez nem probléma, van akinek igen. Neked kell tudni.

2019. dec. 28. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!