Van itt olyan babára vágyó aki már 38 elmúlt, esetleg 40 is és mégis szeretne babát?

Anyu az öcsimet 42évesen szülte,kevesebb türelme van hozzá,most lesz a kicsi 5éves.Apukája viszont(nevelőapum)nagyon türelmes hozzá,de lehet,hogy mostanság családi gondok miatt annyira türelmetlen.(meg alap természete olyan).De ő akarta a kicsit.:)
S nem félnek,mert amíg szerető családban él,sok gyerek van akiknek mire 20 évesek lesznek anyuka,apuka 60.De sztem ez nem annyira zavaró.

Legjobb barátnőm novemberben lesz 39, és most indul az első inszeminációjuk. 3 éve ismerkedtek meg a férjével, és nem jött össze. Remélem az inszem vagy a lombik majd segít. Nagyon jó szülők lennének, a mi gyerekeink is odáig vannak értük. A férje már 44.
De nagyon sportosak, lazák, kb. tíz évet le is tagadhatnának, de nem teszik :)
A barátnőm egyedül attól fél, hogy ha sikerül a baba, és a gyerek iskolás lesz, akkor nem fogja-e őket cikinek tartani a saját gyerekük? (a koruk miatt). Mondtam neki, hogy szerintem nem, a lányomék osztályába (13 évesek) a szülői értekezleten elég sok 50 egynéhány éves szülő van. Sztem nem feltűnő már.

na most elmondom, h van másik oldal is, ahogy itt már említették is, én 24 évesen szültem, most 26 vagyok, de még terhesen is elkérték a személyimet, ha vettem egy üveg italt, szóval fiatal anyuka vagyok és fiatalabbnak látszom a koromnál, sok hozzászólást láttam, h a fiatal anyukák szinte nem tudnak magukkal mit kezdeni egy szülői közösségben, mert ma már inkább 40 felé szülnek a nők, nem 20-on évesen....jójó fiatal anyuka leszek mindig is, de nekem még úgymond előttem áll az egzisztencia kialakítása és ezt egy gyerekkel kell megoldani.
Pro és kontra is vannak érvek, szerintem a TE korodban már az emberek jobban tudják, h mit miért tesznek, egy gyereket is összeszedettebben látnak el. Nekem a háztartást nagyon keményen meg kellett tanulnom, mert szinte egyszerre szakadt rám a gyerekkel, de mindennek megvan a szépsége. jó babaázást így előzetesben is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!