Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan babára vágyó...

Van itt olyan babára vágyó aki már 38 elmúlt, esetleg 40 is és mégis szeretne babát?

Figyelt kérdés
Nem féltek, hogy túl öregek lesztek már a gyerekhez? Sajnos én sokszor erre gondolok, de mégis annyira szeretnék még egy babát. 39 leszek alig egy hónap múlva!
2010. ápr. 16. 21:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én 35 vagyok, kb 1 év múlva tervezzük a második babánkat. Miért lennél öreg? Szerintem ez inkább életfelfogás kérdése, nem a koré.
2010. ápr. 16. 22:03
 2/15 anonim válasza:

Anyu az öcsimet 42évesen szülte,kevesebb türelme van hozzá,most lesz a kicsi 5éves.Apukája viszont(nevelőapum)nagyon türelmes hozzá,de lehet,hogy mostanság családi gondok miatt annyira türelmetlen.(meg alap természete olyan).De ő akarta a kicsit.:)

S nem félnek,mert amíg szerető családban él,sok gyerek van akiknek mire 20 évesek lesznek anyuka,apuka 60.De sztem ez nem annyira zavaró.

2010. ápr. 16. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőm novemberben lesz 39, és most indul az első inszeminációjuk. 3 éve ismerkedtek meg a férjével, és nem jött össze. Remélem az inszem vagy a lombik majd segít. Nagyon jó szülők lennének, a mi gyerekeink is odáig vannak értük. A férje már 44.

De nagyon sportosak, lazák, kb. tíz évet le is tagadhatnának, de nem teszik :)

A barátnőm egyedül attól fél, hogy ha sikerül a baba, és a gyerek iskolás lesz, akkor nem fogja-e őket cikinek tartani a saját gyerekük? (a koruk miatt). Mondtam neki, hogy szerintem nem, a lányomék osztályába (13 évesek) a szülői értekezleten elég sok 50 egynéhány éves szülő van. Sztem nem feltűnő már.

2010. ápr. 16. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
:) én 36 évesen szültem a fiamat, nyasgem mindenkinek, akinek ez nem tetszik!!! :) Igaz, több gyereket már nem is tervezünk, csak egyet szerettünk volna, akkor is, ha 26 évesen jött volna össze.
2010. ápr. 16. 22:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Én is arra gondolok, hogy most oké még én is letagadhatnék kb. 8 évet, de mi lesz 15 év múlva?
2010. ápr. 16. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
A gyerek nagy inspiráció ám :) 15 év múlva is le fogsz tudni tagadni 8 évet. A gyerek fiatalít. :)) Mennyi idős a másik gyereked?
2010. ápr. 16. 22:11
 7/15 anonim ***** válasza:
anyu kolleganője 43 évesen szült természetes úton egészséges babát, első gyerek volt, tovább dolgozott, mint én 24 évesen, nagyon jól viselte....hajrá, a legjobbakat!
2010. ápr. 16. 22:30
 8/15 anonim ***** válasza:
En mar a masodik babara vagyom, pedig a "nagyobbik" meg csak 4 honapos, en meg a mult honapban toltottem a 40-et. A legjobb baratnom babaja most volt 1 eves, o pedig hamarosan a 41-et tolti. A szomszedom mult honapban toltotte a 39-et es most 10 hetes terhes az elso babajaval. Masik szomszedom iden mar a 42-t tolti es a fia most mult 1 eves. Egyszoval rengetegen vagyunk "keson" szulok, de ugyanugy elvezzuk:))
2010. ápr. 16. 22:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Én szültem 23 évesen, és 38 évesen is. Már nagyok a gyerekeim. Nem mondom, néha furán éreztem magam a szülői értekezleten a sok fiatal anyuka között, de a gyerekem nem érzett ebből semmi "hátrányt".
2010. ápr. 16. 22:35
 10/15 anonim ***** válasza:

na most elmondom, h van másik oldal is, ahogy itt már említették is, én 24 évesen szültem, most 26 vagyok, de még terhesen is elkérték a személyimet, ha vettem egy üveg italt, szóval fiatal anyuka vagyok és fiatalabbnak látszom a koromnál, sok hozzászólást láttam, h a fiatal anyukák szinte nem tudnak magukkal mit kezdeni egy szülői közösségben, mert ma már inkább 40 felé szülnek a nők, nem 20-on évesen....jójó fiatal anyuka leszek mindig is, de nekem még úgymond előttem áll az egzisztencia kialakítása és ezt egy gyerekkel kell megoldani.

Pro és kontra is vannak érvek, szerintem a TE korodban már az emberek jobban tudják, h mit miért tesznek, egy gyereket is összeszedettebben látnak el. Nekem a háztartást nagyon keményen meg kellett tanulnom, mert szinte egyszerre szakadt rám a gyerekkel, de mindennek megvan a szépsége. jó babaázást így előzetesben is!!!

2010. ápr. 17. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!