Szülők! Ti mit szólnátok ha a 13 éves lányotok egy 15 éves fiúval szeretne találkozni és esetleg járni is vele?
Őööö, pontosan miért is kellene bármit szólnom?
Kora alapján el lehet kezdeni randizgatni, szerelmesnek lenni. Gondolom, te se egy 10 vessel képzelted, hogy járni fog...
Szóval semmit se szólnék, hajrá.
Ha az illető megbízható,kedves,udvarias,tisztelettudó a lányoddal is,akkor engedném.De azért rajtuk tsartanám a szemem még egy kicsit.
Nem sokáig,mert az már tolakodás!
Mit?
Menjel..
Jó én 15 vagyok (lány),de szerintem 13 évesen már pont elkezdenek randizgatni meg ismerkedni,barátságokat kialakítani a fiúkkal.
Ha tiltod semmit nem érsz el vele,amúgy meg felfilágsítani se sok értelme van,mármint már úgyis tud mindent..
dehát te tudod.
Nekem anyum elkezdene a kapcsolatokról beszélni végig unnám magam és nem azért,mert egy neveletlen kis görcs vagyok :)
Hanem,mert a barátnőkkel úgyis ezeket a témákat beszélik..
15 voltam, mikor elmászkáltam az egyik legjobb barátommal, persze az még nem randi volt, legalábbis nekem, de ők meg voltak győződve róla, hogy én tuti randizok..(igazuk volt végülis, ő lett a férjem 9 év múlva 7 év járás után )
16 évesen kezdtem el(az én nézetem szerint) "randizgatni", de akkor már a szüleim rugdostak el, hogy ne csak olvasgassak otthon:D Aztán mikor rákaptam az ízére, már inkább tartottak volna vissza...:)
Szerintem 13 évesen nem kell még randizgatni, én akkor még babáztam..:)
Amúgy én valószínűleg nem örülnék neki, főleg, hgoy annyi borzalmas dolgot lehet olvasni, nagyon nem szeretném, hogy a pici lányom(aki jelenleg még pocaklakó) 13 évesen elveszítse pl. a szüzességét...azzal nem lenne bajom, hogy elmenjen egy fiúval sétálni, vagy fogják egymás kezét, de többet nem szeretnék...persze úgysem rajtam fog múlni, de remélem lesz olyan jó a kapcsolatom a lányommal, hogy mindent megbeszéljen majd velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!