10 éves fiú babysittere leszek. Most fogunk először találkozni, vigyek neki valamit?
hány éves vagy? :D
Erről most egy film jutott eszembe :D
10 éves az egyik fiam, róluk azt kell tudni, hogy még nagyon gyerekek. Mármint a 10 éves fiúk általában.
A fiamnak a kedvence a kártyázás. Nagypapa megtanította snapszerezni. Egy pakli magyar kártya nem egy nagy összeg, de remek játék! Sokféle egyszerűbb játékot is lehet vele játszani, imádná!
Vigyél neki egy tábla csokit.:)
Utána majd viszel ha úgy látod,de most ha nekem valaki 10 évesen egy kártyával,pc játékkal állt volna elő,nem tudom mit csináltam volna ,szerintem "hamis' mosoly,és hop be a szekrénybe.
De ha egy focilabdát adott volna valaki azt hiszem a lába hegyét is megcsokóltam volna.Innen látszik,hogy
menniy féle ember van mér 10 évesen is.A csokival nagyot nem tudsz tévedni,de mégis kedves voltál.
Egyébként jó,hogy van aki még tud bébysittert fizetni.
14/F
17 éves vagyok.
Kisebb, 3-5 éves gyerekekre vigyáztam már.:)
Nem tudom, minek örülne, de itt a szülő véleménye is számíthat, hogy a csoki egészségtelen:S (ilyen is volt már).
Annyit tudok róla, hogy jár valamilyen edzésre és rajzszakkörre is.
A kártya jó ötlet, engem is tanított a nagypapám:)
sajnos már nem tudok vele kártyázni.:(
uhh...magyon sajnállak...hidd el,már én sem tok kártyázni egy nagyszülőmmel sem.
sztem vegyél neki vmi rajzeszközt,vagy kosárlabdát,társast stb
Akkor vegyél neki rajzoláshoz való kis készletet.Annak bizos örülne.17 évesen mész bébysitterkedni?
Van aki hivatalosan ez a munkája és nem tud elhelyezkedni (vállság meg minden).Érdekes.:)
Remélem minden rendben lesz és örülni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!