Szerintetek örüljek?

Én már a 9. dpo-n teszteltem egy nagyon-nagyon kicsit látható pozitívat. Szétszedve és lámpafénynél láttam. Utána minden nap, és mindig nagyon kicsit erősödött. Azért teszteltem, mert akartam. Teljesen mindegy, hogy kimaradt-e már, vagy sem. Kíváncsi voltam és türelmetlen. Nem állt előttem senki vasvillával, és jól esett a lelkemnek, hogy tesztelek.
Én örültem a halványnak is már, jóval menstruáció elmaradása előtt. Volt már egy vetélésem, így tudom milyen érzés a rosszat is megtapasztalni.
Viszont a kérdező a 13-on van már, feleslegesen kapjátok be őt. Én szurkolok, hogy erős legyen holnap után a teszted! 😊

Nem hülyelibázta le senki.
Akaratgyenge liba.
Egyébként tényleg érdekelne, hogy karácsony szent napjain hány 30kg-os ládát tesz arrébb, hogy ennyire sürgős volt ez a teszt.
És tartom, hogy van, hogy az ember nem bírja és előbb tesztel. De akkor ne fogjuk már arra, hogy ha ma pozitív, akkor szenteste már kérnie is kell a táppénzes papírt, mert ez egész egyszerűen nem igaz.

Nem, továbbra sincs oka rá, le is írtam miért, de igazából már elengedtem a vitát, ha valaki hazudozik önmagának ebben a kérdésben, hazudjon. De szakmailag nem indokolt, pusztán ráhagyják a dokik a nőkre.
Az egyetlen egy ok, ami miatt én az ilyen kérdésekhez odakommentelek (nem sértegetve és bunkón, ebben igazad van, de igenis hidegen), mert én is voltam ebben a szituációban, és pontosan tudom, hogy mennyire pusztítja az embert, amikor a 9-10. dpon ül hugyos kézzel a vécén a szétkapott tesztek felett. Egyszerűen megértem ezeket a nőtársaimat. Csak nem írtam ki kérdéseket, hanem őrült mód gugliztam meg keresgéltem itt és ámítottam önmagam, hogy a száradási az valójában pozitív. Egyszer sem lett ezekből valódi pozitív teszt. És jó pár ilyen kérdést követtem/követek, a töredékénél lett pozitív teszt abban a ciklusban, általában megjön, rosszabb esetben kémiainak veszi a valójában száradási csíkos tesztet, ami pszichésen megint rendkívül kártékony.
Nekem anno sokat segített, hogy az ilyen kérdések és fórumoknál mindig volt pár ember, aki leírta a valóságot, és nem hitegetett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!