Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örüljek?

Pcsillus kérdése:

Szerintetek örüljek?

Figyelt kérdés
13.dpo-n vagyok, du pisiből 10-es teszttel

2019. dec. 23. 16:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%

Én már a 9. dpo-n teszteltem egy nagyon-nagyon kicsit látható pozitívat. Szétszedve és lámpafénynél láttam. Utána minden nap, és mindig nagyon kicsit erősödött. Azért teszteltem, mert akartam. Teljesen mindegy, hogy kimaradt-e már, vagy sem. Kíváncsi voltam és türelmetlen. Nem állt előttem senki vasvillával, és jól esett a lelkemnek, hogy tesztelek.

Én örültem a halványnak is már, jóval menstruáció elmaradása előtt. Volt már egy vetélésem, így tudom milyen érzés a rosszat is megtapasztalni.

Viszont a kérdező a 13-on van már, feleslegesen kapjátok be őt. Én szurkolok, hogy erős legyen holnap után a teszted! 😊

2019. dec. 23. 21:12
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
Álszent buksisimi és a le hülye libázás között még elég sok minden van.
2019. dec. 23. 21:38
 23/30 anonim ***** válasza:
50%
19: akkor elmagyarázom mégegyszer. A halvány pozitív is pozitív (értsd: amint pozitív, kvázi függetlenül a ciklusomtól), így majd mennem kell, hogy ne veszítsem el az esetleges terhességet. De ha nem áll fenn terhesség, úgy nem kell minden hónapban feleslegesen tolni a progit. Tehát pl nekem, amint lehet, tesztelni kell.
2019. dec. 23. 22:02
 24/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem hülyelibázta le senki.

Akaratgyenge liba.

Egyébként tényleg érdekelne, hogy karácsony szent napjain hány 30kg-os ládát tesz arrébb, hogy ennyire sürgős volt ez a teszt.

És tartom, hogy van, hogy az ember nem bírja és előbb tesztel. De akkor ne fogjuk már arra, hogy ha ma pozitív, akkor szenteste már kérnie is kell a táppénzes papírt, mert ez egész egyszerűen nem igaz.

2019. dec. 23. 23:28
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
24: ja, az esedékes menses napján bőven ráér. Ne magyarázd meg a megmagyarázhatatlant... A türelmetlenség nem bűn, de ne keressünk kifogásokat.
2019. dec. 24. 03:30
 26/30 anonim ***** válasza:
50%
Azt már nem is írom, hogy a nőgyógyász társadalmat minősíti a progeszteron cukorkaként való szedetése. Már jó ideje ismert, hogy IVF-en és tünetes(!!!) fenyegető vetéléseken kívül semmilyen indikációban nem hatékonyabb a progi a tictacnál. Sem a visszatérő vetéléseket, sem a hematomakat, semmit nem gyógyít meg, csak fenntartója a káros jó magyar szokást, hog "legalább csináltunk valamit" és a kedves beteg nem vergődik.
2019. dec. 24. 06:14
 27/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem megmagyarázni akarok valamit, hanem felfogatni veletek, hogy miért tesztelnek valakik korábban, és, hogy igenis van oka valakinek rá. Emiatt nem kell bunkónak lenni senkinek. Amúgy is, mit árt nektek azzal egy idegen nő, ha teszteltget? Miért kell ész nélkül neki esni? Ha idegesít a kérdése, akkor tovább kell görgetni, nem kell idejönni feszültséget kelteni. Úgy látom, hogy most minden kérdés alatt van egy-két hülye itt is meg a teherbeesési problémák témakörben is, akik csak azért jönnek ide, hogy sértegessenek másokat.
2019. dec. 24. 10:20
 28/30 anonim ***** válasza:
68%

Nem, továbbra sincs oka rá, le is írtam miért, de igazából már elengedtem a vitát, ha valaki hazudozik önmagának ebben a kérdésben, hazudjon. De szakmailag nem indokolt, pusztán ráhagyják a dokik a nőkre.

Az egyetlen egy ok, ami miatt én az ilyen kérdésekhez odakommentelek (nem sértegetve és bunkón, ebben igazad van, de igenis hidegen), mert én is voltam ebben a szituációban, és pontosan tudom, hogy mennyire pusztítja az embert, amikor a 9-10. dpon ül hugyos kézzel a vécén a szétkapott tesztek felett. Egyszerűen megértem ezeket a nőtársaimat. Csak nem írtam ki kérdéseket, hanem őrült mód gugliztam meg keresgéltem itt és ámítottam önmagam, hogy a száradási az valójában pozitív. Egyszer sem lett ezekből valódi pozitív teszt. És jó pár ilyen kérdést követtem/követek, a töredékénél lett pozitív teszt abban a ciklusban, általában megjön, rosszabb esetben kémiainak veszi a valójában száradási csíkos tesztet, ami pszichésen megint rendkívül kártékony.

Nekem anno sokat segített, hogy az ilyen kérdések és fórumoknál mindig volt pár ember, aki leírta a valóságot, és nem hitegetett.

2019. dec. 24. 10:30
 29/30 anonim ***** válasza:
29:ebben teljesen egyetértek, szerintem nem is te libáztad le a kérdezőt. 🙂
2019. dec. 24. 10:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Na terhes vagy?
2020. jan. 2. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!