Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hihetek, vagy ne...

Szerintetek hihetek, vagy ne örüljek még előre?

Figyelt kérdés

Már nyitottam ezzel a kapcsolatba egy ropikot!

De lenne még egy kérdésem! 11én együtt voltam a párommal mert az ovu teszt pozitívat mutatott ! És tegnap az az 21-én délután eszembe jutott ,hogy van itthon pár db terhességi tesztjeim és kiváncsiságból el lövök egyet ! Ami meglepő volt számomra de ott volt nagyon halványan a második csík.Reggel első pisiből meg csináltam megint és azon is ott volt halványan a második csík. Szerintetek ? Jövőhéten kellene meg jönnie amiben reménykedem hogy nem fog.

2013. szept. 22. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha van második csík akkor pozitív, 10es érzékenységű teszt volt,mert a 25ös nemhiszem h kimutatná.
2013. szept. 22. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
a halvány csik is csik, ha nem indult el semmit akkor nem elnne másdoik csik. sokaknak halányan pozitiv már a mensi elött is. azért halvány mert még kevés a HCG szint. 2 nap mulva teuzstelj ujra mivel 2 naponta duplzódik a mennyisége. de a halvány csik is csik, biztos erösödni fog.
2013. szept. 22. 15:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen :) 10 volt a tesztem ! Én is úgy gondolom hogy 2 nap után tesztelek ! Köszönöm a válaszotokat :)
2013. szept. 22. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
[link] ezt az ovu tesztet és terhességi tesztet rendeltem !! Szerintetek ez mennyire meg bízható? Ez a terhességi teszt mutatja nekem a halvány második csíkot !
2013. szept. 22. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy nekem a teszt 10-es és nem 20-as
2013. szept. 22. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy már mutat valamit. Eltelt 11 nap is, akár már megtörténhetett a beágyazódás. Nekem mondjuk a 14. napon, a nem várt napján lett csak halvány, de nem vagyunk egyformák. :) Én még akkor csak picit örültem, de hitetetlenül reménykedtem. Remélem, neked is erős pozitív lesz a teszted pár nap múéva! A legjobbakat kívánom neked! :D
2013. szept. 22. 15:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy ,köszönöm :) Én is a legjobbakat kívánom neked és persze Gratulálok is :) 24 éves vagyok a párom 28 első babánk lenne amit nagyon nagyon várunk már :) Remélem nem csap be a teszt... ! De minden esetre bízok benne és remélem nem fog meg jönni pénteken.
2013. szept. 22. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem 5 nappal a nemvárt előtt lett pozi tesztem. Nem is volt annyira halvány, szóval mindenki más. Kívánom a legjobbakat!
2013. szept. 22. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen tesztjeim vannak nekem is, nemvárt előtt 4 nappal délután közepesen erőset teszteltem, mostanra már betöltöttem a 7. hetet. Sok sikert, dukkolok!
2013. szept. 23. 07:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Gartula ,sok boldogságot és egészséget kívánok nektek :)

Én most kicsit félek attól ,hogy még se sikerült ,mert világos barna folyásom jelent ma reggel :( Reménykedem hogy nem fog megjönni és a teszt szerint tényleg van oda bent "valaki" !

2013. szept. 23. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!