Hihetek a tesztnek?
Figyelt kérdés
6. napja késik a mensesem, az előző 2 tesztem negatív lett. Ma csináltam még egyet Douchesse (Mülleres, 25-ös)és már időn belül láttam egy sejtelmes második árnyalatot, de olyan kis halványkát, hogy nem is volt mindegy, hogy milyen fényviszonyok mellett nézem. Aztán amikor már megszáradt, akkor lilás árnyalattal, még mindig halványan, de már egyértelműen láthatóan ott volt rajta a 2. csík. Szerintetek?2013. febr. 16. 17:36
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :( Fényképezőgép most nincs nálam, a telefonommal meg elég gyenge a minősége a képnek, így nem is lenne értelme...
2013. febr. 16. 18:09
3/4 anonim válasza:
Hát pedig így nehéz eldönteni...
4/4 anonim válasza:
A kimaradt mensi önmagában is a baba gyanúját veti fel először, ha egy fiatal nő védekezés nélkül él nemi életet. Ha ehhez még egy + terhességi teszted is van, az szinte biztos babát jelent. Ha a mensid továbbra sem jön meg, és a halvány csík 1-2 napon belül erősödik, akkor gratula, és boldog babavárást!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!