Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek halkan örüljek? Kép

Dark Angel1987 kérdése:

Szerintetek halkan örüljek? Kép

Figyelt kérdés

Inszeminációm volt 12 nappal ezelőtt. Az ovitrelle 14 nappal ezelőtt kaptam

A felső teszt 7 nappal, alatta 5 nappal majd 3utolsó előtti tegnap, legalsó mai.

Mit mondtok? Én erösödést de más is?

[link] Jpg

[link] Jpg

2015. ápr. 25. 06:17
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 25. 06:19
 2/18 anonim ***** válasza:
Halvanykasan de erosodik. Gratulalok de csak halkan.
2015. ápr. 25. 06:30
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
miez?
2015. ápr. 25. 07:15
 4/18 anonim ***** válasza:
mind szép halványpozi, de én erősödést nem látok.. nekem egy héttel a halványpozi után már erősebb volt, mint a kontrollcsík. Drukkolok.
2015. ápr. 25. 07:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Erősödést énsem látok, de halványpozi mind.
2015. ápr. 25. 07:45
 6/18 A kérdező kommentje:

Azért mert a legrégebbi pozitivokat még az ovitrelle okozhatta. Utána kicsit gyengült, egy teszt hiányzik is :S, aztán elkezdett erösődni vissza.

Tehát amit figyelni kell az az utolsó kettő három. :)

2015. ápr. 25. 07:52
 7/18 anonim ***** válasza:
én azokon sem látom, de gondolom lassan mész megint vizsgálatra, minden kiderül. 2-3 nap alatt nem is kell leugrania a tesztről :)
2015. ápr. 25. 08:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Erősödést még én sem látok, de legalább egyértelműen halvány pozitívak a tesztjeid. Mondjuk így a 12.-ik napon még nem is kell erősebbnek lennie... Drukkolok!
2015. ápr. 25. 09:43
 9/18 anonim ***** válasza:

Szia,

Úgy látom ez x-epil teszt. Elmondom,hogy én hogy jártam. nemvárt előtt kb. 4 nappal, esti piciből a rossmannos facelle teszt nagyon halvány, de látható pozitív lett. Másnap reggel már jóval erősebb volt. Kipróbáltam egy ilyen x-epilt és időn túl jött ki csak halvány csík, csináltam az elkövetkező napokban is és elég lassan erősödött a csík. Amikor a facelle egyből 2 csíkos lett, az x epil még mindig nem volt egyforma. Én a facelle tesztre esküszöm.

2015. ápr. 25. 14:14
 10/18 A kérdező kommentje:
Ez nem x epil, hanem a vaterás.
2015. ápr. 25. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!