Szerintetek örüljek?

Jah, itt mindenki olyan munkát végez. Meg progeszteronhiánya van és muszáj már dugás után 5 perccel tudni kell, hogy terhes-e. Nem szégyen, hogy egy akaratgyenge liba vagy, de legalább ismerd el.
Ez negatív. Örülj inkább a karácsonynak.

Nyersen fogalmazott 8-as, de igaza van. Nincs az a munka, ami miatt két nappal korábban kell tudni. Sőt a súlyos progihiányt már a ciklus során kezelik, de ha tünetmentes, akkor akár alapos késésnél is ráér. Ezek kamuszövegek, pár napot minden kibír.
Egyébként ez negatív, 10-es teszt 13. dpon látható pozitív, max ha nagyon híg a vizelet, akkor nem. Tesztelj holnap újra, de szerintem ez nem terhesség (vagy gyengén indul), vagy később fogant.

Én is pont ezt akartam írni, hogy nyers volt, de ku*vára igaza van!
Hacsak nem Csernobilban vagy idegenvezető, vagy űrhajós vagy önkéntes gyógyszertesztelő, akkor semmi bajod nem lesz a terhesség első heteiben semmilyen munkától. Kb. 6 hetesen alakul ki a méhlepény, addig semmi nincs rá hatással, még egy röntgen sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!