Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örüljek?

Pcsillus kérdése:

Szerintetek örüljek?

Figyelt kérdés
13.dpo-n vagyok, du pisiből 10-es teszttel

2019. dec. 23. 16:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%
Kép is lesz? Vagy ennyinek kell örülni?
2019. dec. 23. 16:25
 2/30 A kérdező kommentje:
2019. dec. 23. 16:25
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ennek még ne örülj. Alig látni valamit (annak sincsen szerintem színe), ebből még simán menstruáció lehet. 2 nap múlva reggeliből tesztelj, annak már kellene mutatnia valamit.
2019. dec. 23. 16:29
 4/30 anonim ***** válasza:
88%
Én halvány szürke száradási csíkot látok, tehát nagyon nem kell tapsikolni. Miért kell menzesz előtt tesztelni? Csak összezavar.
2019. dec. 23. 16:38
 5/30 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem még ne. Holnap reggel tesztelj, de szerintem ez egyelőre nem pozitív. Holnapra edől.
2019. dec. 23. 16:43
 6/30 A kérdező kommentje:
Azért csináltam mert olyan munkát végzek ami miatt el is mehet a baba! Amúgy meg holnapra nem várom!
2019. dec. 23. 16:45
 7/30 anonim ***** válasza:
59%
Majd ha késik akkor tesztelj. Hogy vetélnél el? Ha terhes vagy lehet csak most fog beágyazódni.
2019. dec. 23. 16:58
 8/30 anonim ***** válasza:
35%

Jah, itt mindenki olyan munkát végez. Meg progeszteronhiánya van és muszáj már dugás után 5 perccel tudni kell, hogy terhes-e. Nem szégyen, hogy egy akaratgyenge liba vagy, de legalább ismerd el.

Ez negatív. Örülj inkább a karácsonynak.

2019. dec. 23. 17:06
 9/30 anonim ***** válasza:
68%

Nyersen fogalmazott 8-as, de igaza van. Nincs az a munka, ami miatt két nappal korábban kell tudni. Sőt a súlyos progihiányt már a ciklus során kezelik, de ha tünetmentes, akkor akár alapos késésnél is ráér. Ezek kamuszövegek, pár napot minden kibír.

Egyébként ez negatív, 10-es teszt 13. dpon látható pozitív, max ha nagyon híg a vizelet, akkor nem. Tesztelj holnap újra, de szerintem ez nem terhesség (vagy gyengén indul), vagy később fogant.

2019. dec. 23. 17:21
 10/30 anonim ***** válasza:
86%

Én is pont ezt akartam írni, hogy nyers volt, de ku*vára igaza van!

Hacsak nem Csernobilban vagy idegenvezető, vagy űrhajós vagy önkéntes gyógyszertesztelő, akkor semmi bajod nem lesz a terhesség első heteiben semmilyen munkától. Kb. 6 hetesen alakul ki a méhlepény, addig semmi nincs rá hatással, még egy röntgen sem!!!

2019. dec. 23. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!