Terhes vagyok? SOS (tobbi lent)
A baratommal jopar honapja egyutt vagyunk,tobbszor is lefekudtunk mar
Kb egy hete kesik,neha felpuffad a hasam es gorcsol,derek es hatfajdalmaim is szoktak lenni,hanyingerem van es gyakran jarok pisilni(de nem csip)
Mindig is vedekeztunk es mielott elelvezett volna mindig kihuzta hogy biztosra menjunk
Szerintetek mitol lehet vagy eselyes hogy terhes vagyok?
17L 18F
"Mindig is vedekeztunk es mielott elelvezett volna mindig kihuzta hogy biztosra menjunk"
Ezt hogy érted? Tehát még a gumival is kihúzta, hogy biztosak legyetek?
akkor biztos, hogy nem vagy terhes..:D
mi is ilyen dupla módszert alkalmaztunk anno exemmel, csak én gyógyszert szedtem és mellette óvszert is használtunk.
Ha végig használtatok óvszert és még mellette plusz védekeztetek ahogy írod akkor egészen biztosan nem vagy terhes.
Ha mégis , akkor az egy isteni csoda és azt meg kell tartani..:D ;P
No de lényeg a lényeg, hogy már a korodból kifolyólag, plusz ugye pár hónapos kapcsolat, feltételezem, hogy az első ilyen jellegű kapcsolat , már azért is ami miatt így rástresszelsz, hogy nehogy teherbe essél, szóval na..
ezek mind mind felboríthatják a ciklusod, szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!