Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? SOS (tobbi lent)

Terhes vagyok? SOS (tobbi lent)

Figyelt kérdés

A baratommal jopar honapja egyutt vagyunk,tobbszor is lefekudtunk mar

Kb egy hete kesik,neha felpuffad a hasam es gorcsol,derek es hatfajdalmaim is szoktak lenni,hanyingerem van es gyakran jarok pisilni(de nem csip)

Mindig is vedekeztunk es mielott elelvezett volna mindig kihuzta hogy biztosra menjunk

Szerintetek mitol lehet vagy eselyes hogy terhes vagyok?

17L 18F

2019. dec. 12. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy teszt és máris meg van a válasz.
2019. dec. 12. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel egy tesztet es reggeli elso pisivel nezd meg. 2 hetes terhesseget mar kimutat.
2019. dec. 12. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami fertőzés, menjél nőgyógyászhoz vagy a háziorvoshoz. Ugye gumival védekeztek?
2019. dec. 12. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig is vedekeztunk es mielott elelvezett volna mindig kihuzta hogy biztosra menjunk"

Ezt hogy érted? Tehát még a gumival is kihúzta, hogy biztosak legyetek?

2019. dec. 12. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egészen pontosan hogyan védekeztetek? A "kihúzta" az nem védekezés.
2019. dec. 12. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi teszt. Ez eddig hogyhogy nem jutott eszedbe?
2019. dec. 12. 17:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen gumival vedekeztunk es ugyis kihuzta amikor elelvezett
2019. dec. 12. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

akkor biztos, hogy nem vagy terhes..:D

mi is ilyen dupla módszert alkalmaztunk anno exemmel, csak én gyógyszert szedtem és mellette óvszert is használtunk.

Ha végig használtatok óvszert és még mellette plusz védekeztetek ahogy írod akkor egészen biztosan nem vagy terhes.

Ha mégis , akkor az egy isteni csoda és azt meg kell tartani..:D ;P

No de lényeg a lényeg, hogy már a korodból kifolyólag, plusz ugye pár hónapos kapcsolat, feltételezem, hogy az első ilyen jellegű kapcsolat , már azért is ami miatt így rástresszelsz, hogy nehogy teherbe essél, szóval na..

ezek mind mind felboríthatják a ciklusod, szóval ne aggódj.

2019. dec. 13. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!