Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Tobbi lent.

Lehetek terhes? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Szoval 17 eves vagyok parommal mar eleg regota egyutt vagyok o 22 eves. Mindig nagyon odafigyelunk a vedekezesre nem jatszunk a tuzzel. Elojatekkent neha hozzaszoktam dorgolozni. 1 hettel ezelott viszont ahogy befeszult a nemiszerve veletlenul 'becsuszott' ahogy mozogtam rajta ugy kabe a negyedeig feleig. Elovaladek biztosithatok mindenkit hogy nem volt, ilyenkor mindig figyel arra hogy minden rendben legyen. Volt mar ilyen de akkor csak a huvely bemenetemhez ert hozza. Nem vagyunk felelotlenek nem is aggodnek emiatt ha egy kicsit nem ment volna be. Szoval van arra esely hogy terhes legyek? Korulbelul a tizen valahanyadik napom volt de a menstruaciom meg kicsit rendszertelen szoval nem biztos hogy peteeresem volt. Valaszaitokat elore is koszonom :)
2016. aug. 9. 23:28
1 2
 1/11 H_Vivien ***** válasza:
Hogy a fenébe tud véletlenül becsúszni a farka? Elképzelni sem tudom... Nézz kicsit utána, hogy mi kell a teherbeeséshez, egy "becsúszott" farok még édeskevés. Kell hozzá sperma, aminek ki kell jönnie, mert belülről nem támadnak... Szóval, a kérdés legalább olyan felesleges, mint a duma, hogy becsúszott... Ha ennyire biztos vagy abban, hogy nem volt előváladék, akkor mégis mitől lennél terhes? Nem vagy Szűz Mária.
2016. aug. 9. 23:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyitől azért nem leszel terhes. De mért nem iratsz fogamzásgátlót, és akkor nem kéne itt hülyéskedni....
2016. aug. 9. 23:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Nem tudom sok mindent tul aggodom :) Es nem szedhetek fogamzasgatlot egy gyogyszer miatt ami a hormonproblemam miatt van :)
2016. aug. 9. 23:45
 4/11 anonim válasza:
nem leszel terhes, de mar elojatek kozben is felhuzhatna a gumit, es akkor nem tortenne ilyen
2016. aug. 9. 23:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen szerintem megfogadjuk :) Sajnos akkor is aggodom ha tudom hogy nem lehet semmi. Amikor elvesztettem vele 1 eve akkor egy hetet kesett pedig ott sztan tenyleg nem volt semmi :D
2016. aug. 9. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyire betegesen parázol a semmin, akkor lehet, hogy nem kéne szexelnetek egyáltalán. :D
2016. aug. 10. 00:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Felreertes ne essek a szexhez erett vagyok nem vagyok hulye liba aki felelotlenul csinal ezt meg azt. De persze ez a kettonk dontese hogy elunk e szexualis eletet vagy nem. Es szexen kivul is parazos vagyok :D
2016. aug. 10. 00:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Hogy vesztettted el, ha nem volt akkor sem semmi?

Nézd, sztem állatira tulparazod, el sem tudom képzelni, h mennyire tudod így élvezni a szexet. Kutatások szerint, ha petereskor belédélvez a párod, kb 20 % esélyed van a babára. Persze van akinek azonnal osszejon, de érdemes lenne a tested jelzéseire jobban odafigyelned, megtanulnad hogyan működik, és ha ennyire parás vagy, akkor pluszban helyi fogamzasgatlast használnod a termekeny napokon.

2016. aug. 10. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezt a becsúszásos helyzetet azóta is próbálom elképzelni, de valahogy nem megy. :D Ha valaki tudja milyen az, részletezze, mert fölöttébb kíváncsi vagyok. Sokéve élek szexuális életet, de erre még nem volt példa. :D

Nem, ennyitől nem lehetsz terhes.

26/N

2016. aug. 10. 09:49
 10/11 H_Vivien ***** válasza:
Érett vagy a szexhez? Drága szívem! Ha érett lennél a szexhez, eleve nem tennél fel ilyen buta kérdést, és eleve tisztában lennél azzal, hogyan készül a gyerek. Nem, nem vagy érett a szexhez. Akkor leszel az, ha feleősségteljesen tudsz szexuális életet élni és nem kell attól félned, hogy 17 évesen terhes leszel. Addig pedig max. a Pokémon kereséshez vagy érett kislány!
2016. aug. 10. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!