Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2 napja szeretkeztünk a párommal, és későn vettük észre hogy lecsúszott a gumi. Nem volt túl mélyen bennem és volt is benne spermium, de nem vagyunk benne biztosak hogy nem ment ki belőle. A napokban kellene menstruálnom, de félek nem jön meg. Járt még így valaki?2016. aug. 9. 19:03
1/4 anonim válasza:
az a lényeg ne stresszelj rá,mert akkor méginkább késni fog. 72 órás eseménytabi időszakban még bennevagytok? én megpróbálnám...de nem hiszem,hogy terhes vagy :) nyugi,ha nem jön meg időben tesztelj!:) Nyugalom!
2/4 A kérdező kommentje:
sajnos már nem vagyunk benne, mert már nincs lehetőségem bevenni. tudom én is hogy a stressz miatt késhet de nagyon félek :/
2016. aug. 9. 19:47
3/4 anonim válasza:
biztos nem vagy az,csak ilyenkor mégjobban rástresszelsz a dologra :) Nyugodj meg,vegyél egy tesztet a dmben 500Ft és ha a napokban nem jön meg végezd el,de tuti negativ,ne aggódj :)))) Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!