Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kihagytam egy tabletat....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihagytam egy tabletat. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
1 hete fogtam neki a tableta szedesnek(mar az elso mestruacios nap) es a 7dik tabletat nem vettem be mert otthon felejtettem es nem aludtam otthon. A parommal egyutt voltunk es utanna hazamentem es bevettem (kb az egyutlet utan fel oraval). Este 8kor kellettvolna bevegyem es masnap de. 10kor vettem be szoval 14 ora eltelt.. Lehetek terhes?? Kerem csak az ertelmes valaszadok irjanak.. Koszonom

2016. aug. 6. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha pont akkor szexeltél és nem védekeztél sehogy sem akkor igen. Amúgy mikor elkezdesz fogamzásgátló tablettát akkor minimum az eső levél mellett + védekezés. Pl első hónapban még használjatok gumit.. 22 / L
2016. aug. 6. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen lehetsz!

Ugyanis túlhaladtad a 12 órát a pótlással. Plusz az első, vagyis a kritikus héten hagytál ki szemet.

Ilyenkor óvszerrel lett volna csak szabad együtt lenni és még legalább 1 hétig kellene másmilyen kiegészítő védekezés.

Szóval egyáltalán nem voltál védett!

2016. aug. 6. 11:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha lehetseges a terhesseg most mit tegyek..? Varok varok hogy kb 1 honap mulva kiderul e hogy igen vagy nem.. Mit tanacsoltok mit tegyek...????
2016. aug. 6. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mást csinálni.

Ugyanis a fog. gátló és az esemény utáni tabletta kizárja egymást.

Tehát ilyenkor marad az, hogy vársz az együttléttől számított 2 hetet és csinálsz egy tesztet. Aztán persze nem biztos, hogy össze is jött a terhesség, de nem lehet kizárni, adtál neki esélyt rendesen.

És ha netán pozitív a teszt, akkor utána majd eldöntitek, hogy hogyan tovább.

Ha meg nem vagy terhes, akkor meg legalább ebből tanultál, hogy előbb olvasd el a betegtájékoztatót és utána szexelj!

2016. aug. 6. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Max vársz a következő menzidig. Ha késik teszt ha pozitív ha negatív menj nőgyógyászhoz. Vagy bemész a sürgősségire el mondod mi történt és írassátok fel esemény utáni tablettát. De az esemény utáni tabletta egy lórugásnyi hormon bomba és felboríthatja a ciklusod szóval ne csodálkozzatok ha nem fog megjönni és majd hónapokban telik mire újra jó lesz a ciklusod mert tönkre teszi az esemény utáni. Felelőtlen voltál ennyi. Nem tudsz mit csinálni vagy vártok és teszteltek vagy esemény utáni tablettát írtatok fel... Nekem aktus után 6. Héten lett pozitív a teszt előtte csak hómező negatív lett. Doki nekem 5 hetes terhességet állapított meg.
2016. aug. 6. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, mert tudod normalisan szedni a tablettat, igy ne is varj biztos hatast.
2016. aug. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!