Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok,milyen praktikákat próbáltok?2019. dec. 9. 13:56
71/168 anonim válasza:
Facelle 10-es tesztet csinálj. És leghamarabb a nemvart napján reggel tesztelj. De inkább másnap reggel mikor már késik. Mert addig sajnos még bármi lehet..sőt sajnos utána is. Addig van remény míg meg nem jön
72/168 anonim válasza:
Köszi:) hőm 36.9 volt reggel. Pár napja görcsölt a hasam meg volt folyásom. Tegnap óta semmi...
Várok és bizakodom :)
73/168 AkireM válasza:
Szerintemis korai volt a 25-el tesztelni viszont en facellevel tuti tesztelnek holnap :) nekem eddig a facelle kimutatta menzi elott 3-4 nappal es kivancsisagbol csinaltam 25 el is, ami csak 1 het kesessel lett halvany pozi... ugyh sztem van remeny boven :)
74/168 A kérdező kommentje:
Írd meg mindenképpen, teszteltél e reggel!! 😉 Szurkolunk!!!😍
2019. dec. 15. 20:04
75/168 anonim válasza:
E vagyok. Nem csináltam ma tesztet elkezdtem barnázni de nagyon minimálisan. Szerintem holnapra fog megjönni. Semmi tünetem nincs ami szokott lenni mensi előtt, se fejfájás se görcsök.
:(
Van még valaki akinek ez a hónap sikeres lehet?
76/168 anonim válasza:
Sajnálom 😔 de majd következő hónap 😊 én még csak a 9. ciklus napon vagyok szóval még az ovuig is van egy kis idő. Új év új remény 😊
VE
77/168 A kérdező kommentje:
Nekem most van ovum, reméljük minden jól alakul. Rajtunk nem múlik... 😉😀
2019. dec. 16. 18:30
78/168 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi a helyzet Csajok? 😊
2019. dec. 18. 14:38
79/168 anonim válasza:
Semmi extra igazából még. Ovu előtt vagyok kb egy héttel szóval még nyugodtság van 😃
VE
80/168 anonim válasza:
Ma kezdtem az ovutesztelést, a 11. ciklusnapon vagyok, még negatív de szerintem holnap pozitív lesz. Beleadunk mi is mindent, de nehéz hinni így a kilencedik hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!